Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 125 10
Στριπτιτζάδικα
183061
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
8.0
Χώρος
6.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
2.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
πραγματικά άν δεν ήταν μερικές γυναίκες που σε κάνουν να κολλάς δεν θα συζητάγαμε για τα κωλόμπαρα όπως είναι στημένα στην ελλάδα.Τέλος πάντων τα ποτά είναι για εξάρχεια όπως πολύ σωστά ανέφερε κάποιος τυπάς προηγουμένως και οι σερβιτόροι πλήν του κώστα(από παλιό σιρόκο ίφ γιου νόου 1996-2000) είναι λίγο κάπως.Τώρα στο ζουμί...ο dj Θα πρέπει να βαράει περισσότερο και να αφήσει τα αργά slow κομμάτια που κοιμίζουν ακόμη και τους αγαπούληδες.Πρέπει να έχει συνέχεια δυνατή τράνς για να καυλώνεις και να πηγαίνεις μέσα.Τόσο δύσκολο πράγμα είναι αυτό να το καταλάβει?Έπειτα μου τη δίνει που όποτε και να πάς δεν θα σε προμυθοποιηθούν να σε βάλουν να κάτσεις καναπέ ποτέ ρε πουστή!!!!ακομη και ψυχή να μην εχει..πρέπει να τους πεί ο πελάτης αν γίνεται κλπ...Δυστυχώς η αλίνα έλειπε για άλλη μιά φορά(3,4 φορές που έχω πάει το τελευταίο 3μηνο ολο λειπει),αλλά υπάρχουν άξιες εργάτριες....Ρόστερ λαού...το κάτωθι...
1)μόνικα(η μογγολοουγγαρέζα πρώην ανατολή-λιντο και τα σχετικα)
2)σοφία(ξανθό ασχημουλικόφατσο πρώην πρίνσεςς)
3)αννέτ(πρώην πρίνσεςς)
4)αλεξάνδρα(πρώην λολίτα)
5)νατάσσα(πρώην λίντο,κινκυ,μίλλιον)
6)μαλένα(απίστευτη μιλφιά για καταστροφές,άνετα έπαιζε δίπλα στον ντάμπλυγιου όου σέβεν)
7)χριστίνα εκ μολδαβίας(απίστευτο καυλάκι με τρομερά ανοίγματα πρώην ρίτο και dd νομιζω)
8)γιασμίνα(αδιάφορη)
9)όλια(αδιάφορη)
10)τζένη(απίστευτο ξανθό μουνι μαλλον ρωσίς)
11)αλέξια η μελαχροινη γλυκιά ρουμάνα)
12)σίσσυ(η ψηλή αδύνατη ξανθιά αντίγραφο της γκλέν γκλόουζ απο την "ολέθρεια σχέση")
13)μιά ξανθιά τούμπανο μέτριο ανάστημα που μου φάνηκε αρκετά γαμεύσιμη)
14)μιά μελαχροινή μίλφ τούμπανο ψηλή νταρντανοειδές)
15)ενα χοντρόμπουτο μπάζο
16)ένα ξανθό μπάζο επίσης πολύ ευχάριστο με τους πελάτες
17)μιά ξανθιά με περμανάντ ψιλοφίλμ μέτρια πράματα πολυ
18)μια μελαχροινη με περιφέρεια ανοικτη όχι ασχημη όμως με ωραιο καυλοειδές πρόσωπο...
19)ενα αδυνατο μελαχροινο με ωραιο κορμακι που δε σηκωνεται ποτε απο το τραπεζι οπως μπαινεις αριστερα
20)ο δημήτρης πατιστακόπουλος
21)εγω
22)ο βάσος
23)ο μετρέγια
24)φυσικά η αντριάννα(πρωην λολίτα)
25)και τελος μια κοκκινοκαστανομαλλα μακρύ μαλλι μετρια πρωην λολίτα νομιζω σαμανθα
στις απουσίες καταγράφονται η αλίνα και η τζούλια απο πρώην λολίτα.....όταν λειπουν αυτες κάτι λείπει απο την ατμόσφαιρα......
1)μόνικα(η μογγολοουγγαρέζα πρώην ανατολή-λιντο και τα σχετικα)
2)σοφία(ξανθό ασχημουλικόφατσο πρώην πρίνσεςς)
3)αννέτ(πρώην πρίνσεςς)
4)αλεξάνδρα(πρώην λολίτα)
5)νατάσσα(πρώην λίντο,κινκυ,μίλλιον)
6)μαλένα(απίστευτη μιλφιά για καταστροφές,άνετα έπαιζε δίπλα στον ντάμπλυγιου όου σέβεν)
7)χριστίνα εκ μολδαβίας(απίστευτο καυλάκι με τρομερά ανοίγματα πρώην ρίτο και dd νομιζω)
8)γιασμίνα(αδιάφορη)
9)όλια(αδιάφορη)
10)τζένη(απίστευτο ξανθό μουνι μαλλον ρωσίς)
11)αλέξια η μελαχροινη γλυκιά ρουμάνα)
12)σίσσυ(η ψηλή αδύνατη ξανθιά αντίγραφο της γκλέν γκλόουζ απο την "ολέθρεια σχέση")
13)μιά ξανθιά τούμπανο μέτριο ανάστημα που μου φάνηκε αρκετά γαμεύσιμη)
14)μιά μελαχροινή μίλφ τούμπανο ψηλή νταρντανοειδές)
15)ενα χοντρόμπουτο μπάζο
16)ένα ξανθό μπάζο επίσης πολύ ευχάριστο με τους πελάτες
17)μιά ξανθιά με περμανάντ ψιλοφίλμ μέτρια πράματα πολυ
18)μια μελαχροινη με περιφέρεια ανοικτη όχι ασχημη όμως με ωραιο καυλοειδές πρόσωπο...
19)ενα αδυνατο μελαχροινο με ωραιο κορμακι που δε σηκωνεται ποτε απο το τραπεζι οπως μπαινεις αριστερα
20)ο δημήτρης πατιστακόπουλος
21)εγω
22)ο βάσος
23)ο μετρέγια
24)φυσικά η αντριάννα(πρωην λολίτα)
25)και τελος μια κοκκινοκαστανομαλλα μακρύ μαλλι μετρια πρωην λολίτα νομιζω σαμανθα
στις απουσίες καταγράφονται η αλίνα και η τζούλια απο πρώην λολίτα.....όταν λειπουν αυτες κάτι λείπει απο την ατμόσφαιρα......
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού