Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 186 10
Στριπτιτζάδικα
326485
Γενική βαθμολογία
5.6
Εμφάνιση κοριτσιών
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
5.0
Χώρος
6.0
Μουσική
6.0
Ποιότητα ποτών
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πέρασα και εγώ την περασμένη Πέμπτη απο το εν λόγω μαγαζί πιο πολύ για το χατίρι της παρέας γιατι είχα να πάω καιρό και οι κριτικές στο σάιτ δεν ήταν ενθαρρυντικές.Μπήκαμε λοιπόν κατα τις 2 και το μαγαζί ήταν μισογεμάτο και δεν μπορώ να βρω και τον λόγο.Οι κοπέλες δεν λέω σχετικά απο τις όμορφες του χώρου αλλα πολύ απόμακρες και χωρίς καμμία διάθεση να σε πλησιάσουν.Οι prive χοροί τους επιοικώς μέτριοι ασε που όταν σε πλησίαζαν σε ρωτούσαν αν θέλεις χορό χωρίς καν να σου πουν καλησπέρα!!!Και όταν τους έλεγες όχι ακόμα επειδή μόλις μπήκα στο μαγαζί ξυνίζανε τα μούτρα τους και δεν σε ξανακοιτούσαν καν για όλο το βράδυ.Ακόμα και η παρέα μου που ήρθε με τη διάθεση να χαλάσει λεφτά ξενέρωσε τελείως με τη συμπεριφορά τους.Και κατα την ταπεινή μου άποψη τα 15ευρω στην είσοδο πολλα για την εποχή μας και για τις παροχές του μαγαζιού με το και καλα sex show.Το μαγαζί περασε και δεν ακούμπησε και όσο αφορά εμένα δεν ξαναπατάω το πόδι μου εκεί!Σεβασμός στα λεφτά μας και στους ανθρώπους που τους ζούνε.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού