Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα
197713
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
5.0
Χώρος
8.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
4.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πολλες φορες στο συγκεκριμενο μαγαζι ειδικα παλαιοτερα και γενικοτερα πολυ εμπειρος του χωρου...2 του Γεναρη μετα απο την δουλεια κατα τις 5 με τον αδελφο μου ειπα για το καλο να τιμησω ενα στριπ κλαμπ ξεροντας οτι το πιθανοτερο ειναι να κλαιω τα λεφτα μου....Απογοητευση ειναι η λεξη που ταιριαζει...Αυτα τα μαγαζια τελικα αντι να βελτιωνονται πανε ακομα πιο κατω....!!!Απορω με τους θαμωνες(κατι πιτσιρικαδες βεβαια ειδα και κατι ξενους...) πως δινουν λεφτα στα συγκεκριμενα μαγαζια!!Απο που να αρχισω?Η συμπεριφορα των υπαλληλων επιεικως απαραδεκτη!!!!ειδικα του μετρ!(τον θυμαμαι 10 χρονια τωρα)πως την εχει δει ο τυπος?Εμενα βεβαια επειδη με θυμαται με εβαλε απ'ευθειας σε καλο τραπεζι (σχετικα) και με περιποιηθηκε (ας πουμε) αλλα με το ζορι και επειδη αντιληφθηκε οτι ειχα σκοπο να δωσω φραγκα για να ερχομαι τετοια ωρα...Μου εστειλε κατι καλες γκομενες απο αυτες που δεν γουσταρω ομως γιατι το παιζουν ντιβες και κερασαμε κατι ποτακια....Μετα εκπληξεως διαπιστωσα οτι το 2πλο ειχε παει λογω εορτων 33€!Αν ειναι δυνατον!ο χρονος παραμονης των κορασιδων εν τω μεταξυ εχει μειωθει δραματικα και τα ποτα τα κατεβαζουν λες και ειναι σφηνακια!Το μονο θετικο που παρατηρησα στο μαγαζι ηταν η εμφανιση των κοριτσιων που ειναι σε σχετικα υψηλο επιπεδο...Χορο δεν τολμησα να παρω πηρε ομως ο αδελφος μου που μου ειπε (αν και νεος στο χωρο) οτι κρατησε πολυ λιγο και η γκομενα ηταν και μην ακουμπας πολυ πολυ....Επισης το σεξ σοου θα το παρομοιαζα με εργο του Θ.Βεγγου!Πιο πολυ γελιο εβγαζε παρα κατι αλλο...
Συμπερασμα:Νομιζω οσοι πιτσιρικαδες ή νεοι στα στριπ που θα διαβασουν αυτη την κριτικη πρεπει να σκεφτουν πολυ καλα αν αξιζει να πετανε τα λεφτα τους σε τετοια μαγαζια...αν ολοι μας τους γυρισουμε την πλατη(εγω το εχω κανει) τοτε αναγκαστικα θα ερθουν στα ισα τους ολοι εκει μεσα και θα ειναι τα μαγαζια οπως πρεπει!προτιμηστε τα πιο μικρα μαγαζια παρ'ολο που εχουν πιο ασχημες γκομενες τουλαχιστον εχουν πολυ καλυτερες τιμες και πολυ καλυτερη εξυπηρετηση....Επισης εκει υπαρχει περιπτωση και για κατι παραπανω αμα εισαστε μαγγες...Επισης πρεπει ολοι οσοι δουλευουν και εχουν μεγαλα στριπ κλαμπ να αντιληφθουν οτι υπευθυνοι για την πτωση της δουλειας που εχουν τα μαγαζια τους(εχουν κατακορυφη πτωση) ειναι μονο αυτοι...Μηπως πρεπει επιτελους να αρχισουν ξανα να σεβονται τους πελατες...?
Κι ολη αυτη η κριτικη ειναι απο εναν ανθρωπο που εχει καταθεσει χρηματα και περνουσε πολυ ωραια στα εν λογω κλαμπ...
Υ.Γ. στα ποτα δεν αναφερθηκα καθως μια ζωη ηταν χαλια μαυρα...
Συμπερασμα:Νομιζω οσοι πιτσιρικαδες ή νεοι στα στριπ που θα διαβασουν αυτη την κριτικη πρεπει να σκεφτουν πολυ καλα αν αξιζει να πετανε τα λεφτα τους σε τετοια μαγαζια...αν ολοι μας τους γυρισουμε την πλατη(εγω το εχω κανει) τοτε αναγκαστικα θα ερθουν στα ισα τους ολοι εκει μεσα και θα ειναι τα μαγαζια οπως πρεπει!προτιμηστε τα πιο μικρα μαγαζια παρ'ολο που εχουν πιο ασχημες γκομενες τουλαχιστον εχουν πολυ καλυτερες τιμες και πολυ καλυτερη εξυπηρετηση....Επισης εκει υπαρχει περιπτωση και για κατι παραπανω αμα εισαστε μαγγες...Επισης πρεπει ολοι οσοι δουλευουν και εχουν μεγαλα στριπ κλαμπ να αντιληφθουν οτι υπευθυνοι για την πτωση της δουλειας που εχουν τα μαγαζια τους(εχουν κατακορυφη πτωση) ειναι μονο αυτοι...Μηπως πρεπει επιτελους να αρχισουν ξανα να σεβονται τους πελατες...?
Κι ολη αυτη η κριτικη ειναι απο εναν ανθρωπο που εχει καταθεσει χρηματα και περνουσε πολυ ωραια στα εν λογω κλαμπ...
Υ.Γ. στα ποτα δεν αναφερθηκα καθως μια ζωη ηταν χαλια μαυρα...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού