Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 186 10
Στριπτιτζάδικα 326485
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

3.0
Χορός κοριτσιών (privé)

3.0
Χώρος

5.0
Μουσική

5.0
Ποιότητα ποτών

3.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Επισκευτηκα το Ιδρυμα την Τεταρτη μετα απο πολυ καιρο και ειλικρινα απογοητευτηκα και στενοχωρηθηκα.Ηταν η μοναδικη φορα πουχω περασει τοσο χαλια. Πηγα σε πολυ καλη ωρα, γυρω στις μιαμιση με 2 το πρωι και τζαμπα πληρωσα την εισοδο. Οι κοπελες αδιαφορες και τεμπελες, οι χοροι στην πιστα μονο που δε χασμουριοντουσαν. Οση ωρα εκατσα (γυρω στη μιαμιση)ηρθανε μολις 2 κοπελες κ αυτες για κερασμα σφηνακι. Στην τελευταια τσαντιστηκα κ της λεω "τι γινεται, καμια δε κανει χωρο εδω μεσα???" και μου απανατ το εξοφρενικο "σημερα δε κανρι χωρους καμια κοπελα".."γιατι??" απανταω και απλα μου σηκωσε τα φρυδια με απορια, αφηνοντας να εννοηθει οτι ηταν θεμα διευθυνσης.
Οντως στο χωρο που γινονται οι χωροι δεν υπηρχε ψυχη.
Τα ποτα χαλια,αντι για ρουμι ηπια νεφτι, στο σερβις εχω βαλει 10 γιατι μιας κ ημασταν 2 ατομα μας πηγε σε τραπεζι διπλα στην πιστα, το παρκιν 10 γιατι πηγα με ταξι.
Μαλλον εχουν παρει πολυ ψηλα τον αμανε εκει περα, ισως μια αποχη απο ολους μας στο συγκεκριμενο μαγαζι κανει τους υθυνοντες να δουν τα πραγματα με αλλο ματι κ να δωσουν σημασια στις υπηρεσιες κ τις παροχες. Αλλωστε ακριβοπληρωνονται για να το κανουν. Οπωτε απο μενα ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ!
Μέλος
8
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού