Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα
197730
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοριτσιών
5.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
6.0
Μουσική
5.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
..Ος παλιος στην Αθηνα..οτι πονηρο μερος υπαρχει απο αυτα τα -οπως ελεγε ενας παλαιος υπουργος μεχρι καταγωγια..Τεσπα,δεν ανεβηκα στην πατριδα μοθ-To L.A-για οσους ξερουν κ εμεινα Αθηνα.Κανονιζω με εναν φιλο μου για εξοδο χαλαρα..Παμε Ψυρρη παρακμη..μετα Μικρολιμανο Νεκρα απο γκομενες,ολες οι καλες καπαρωμενες κ μη εχοντας τι να κανουμε,περπαταμε μεχρι το Πασαλιμανι-αυτα τωρα παρασκευη 2 Οκτωβριου προς Σαββατο..Κανω μια σκεψη να κατηφορισουμε προς Τρουμπα μερια,για μια επισκεψη στα τοπικα μπαρ,πρεπει να ανοιχτει κ για αυτα μια ενοτητα συζητησης πιστευω.Οταν εμαθε ο φιλος μου τι παιζει,δεν ειναι κ το μεγαρο μουσικης,μου ειπε για Liddo.Προκειμενου να μην χαλασουμε πολλα λεφτα δεν βγαλαμε κ πηραμε 040 λεωφορειο-το παλιο πρασινο κ πηγαμε μεχρι την πορτα του Liddo με αυτο.Οι σερβιτοροι εξυπηρετικοι,τα ποτα καθαρα-πρωτη φορα πηρα 2 σε τετοια μαγαζια.Οσον αφορα τις κοπελες,με εξαιρεση την Ασια,καλυπτει ολες τις περιοχες της γης κ ειναι πανω του μετριου.Ξεχωριζουν βεβαια δυο τρια μωρα απο ανατολικο μπλοκ..Δεν μου αρεσε που οταν δεν κερναγες μια γκομενα σε εβριζαν..Τεσπα,μου αρεσε το λεσβιακο απο δυο ρωσσακια-Ναταλι το ενα το μωρο κ οχωρος στην πιστα απο μια Μεξικανα που ειχε παρει ενα μπουκαλι μπυρα κ πηδιοταν με αυτο πανω στην πιστα!!-Αφηστε το οτι ηταν γεματη κ πλησιασε προς το τραπεζι μας κ μας αναγκασε να κανω εγω αυτη τη δουλεια!!!-Προλαβα να βαλω κ ενα δαχτυλο..ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να μην κερασω,γιατι στο κερασμα που δεν μπορεις να ,ειναι κερατιατικα λεφτα.Καποια στιγμη ερχεται ενα τουμπανο,μια Ρωσσιδουλα 1.80 ξανθια κ καθεται πανω μου.Κοιταζω τοτες τον φιλο μου,του κανω νοιμα να μου δωσει ενα 20ευρω κ παμε στον καναπε για χωρο..Βασικα δεν τριφτηκε κ πολυ πανω μου,γιατι πιο πολυ σαλιαριζομασταν παρα να κανει ενα απλο χωρο κ να φυγει.Η τιμη ειναι στα 10 για απλο κ στα 50 για πριβε
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού