Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 187 10
Στριπτιτζάδικα
332816
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοριτσιών
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
6.0
Χώρος
6.0
Μουσική
6.0
Ποιότητα ποτών
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Αναπάντεχα θα μέναμε ακόμη 2 μέρες Αθήνα οπότε η νυχτερινές εξορμήσεις συνεχίζονται οπότε αποφασίσαμε ότι στο τέλος της βραδιάς θα πήγαιναμε strip club ετσι ανεβαίνοντας την Συγγρού σταματησαμε στο Alcantatraz πληρώσαμε την είσοδο με ποτό και μπήκαμε στο χώρο, πολύς κόσμος και πολλές κοπέλες αλλά και άντρες χορευτες, ήταν ένα τραπέζι μπροστά στην πίστα και καθησαμε εκεί όπου και βλέπαμε το live, στην αρχή ένα ζευγάρι και μετά ένα άντρα χορευτή αλλά και ένα show με 3 κοπέλες, πολύ καλα μου άρεσαν μπορώ να πω, πολλές κοπέλες στο χώρο με sexy εσώρουχα και ωραίες παρουσίες πήραμε μερικους χώρους αλλά αυτή που με εντυπωσιασε ήταν η Εμίλη αν θυμάμαι καλά Ουκρανεζα, ψηλή κοπέλα με αναλογίες μοντέλου εντύπωσιακη παρουσία πήρα μαζί της 2,,3,, χώρους αλλά τη να λέει τέτοια κοπελαρα θες να την έχεις συνέχεια, ξεκολα επιτέλους μου λένε οι άλλοι και φύγαμε αλλιώς εκεί θα ήμουν ακόμα να παίρνω χώρους με αυτή και στο τέλος να μεινω πανί με πανί, για αυτό καλά είναι να πηγαίνετε με πάρεα σε τέτοια μαγαζιά,,,,
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2025
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού