Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 56 10
Στριπτιτζάδικα 110415
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

9.0
Χώρος

7.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη στο caissa μετά απο πέντε μήνες. Το μαγαζί ίδιο πάνω κάτω χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές. Ήταν ήδη μισογεμάτο απο νωρίς. Ανανεωμένο ρόστερ και γενικά αρκετές κοπέλες. Κάπου 15-16 μέτρησα αλλά ίσως είχε και περισσότερες και ήταν και καθημερινή. Πρέπει να είχε καμιά δεκαριά Λατίνες συνολικά. Απο το τραπέζι πέρασαν πολύ λίγες, Σλάβες κυρίως, καθώς οι Λατίνες προτιμούσαν να παίζουν με το κινητό ή να χορεύουν μόνες τους λες και βρίσκονται σε κανονικό κλαμπ.
Απο το τραπέζι πέρασαν...

Λάουρα 27 ετών, μελαχρινή και γενικά μια πολύ όμορφη παρουσία. Ανήκει όμως στο είδος Colombianus follius οπότε αν και στα γούστα μου δεν ρίσκαρα το πριβέ. Κάνει σεξ στα 150 ευρώ το μισάωρο πριβέ και 300(!!!)ευρώ στην ώρα.

Ιόλη, Ρουμάνα γύρω στα 30. Απο τις πιο παλιές νομίζω στο μαγαζί, ξανθιά και λίγο γεματούλα. Μιλάει Ελληνικά και κάνει μόνο χορό.

Κοκό,Πολωνέζα γύρω στα 25. Μελαχρινή και αρκετά όμορφη αλλά απο ξινίλα να φαν κι οι κότες. Μόνο χορό.

Μελίνα, Ρουμάνα γύρω στα 30. Αδερφή της Ιόλης ,καστανόξανθη, αδύνατη και λίγο κοντούλα. Βυζί μικρό,κώλος οκ. Ευχάριστος χαρακτήρας, πολυλογού και γενικά τρελοκομείο κανονικό. Μιλάει Ελληνικά και κανει σεξ 150 ευρώ το μισάωρο, 300 η ώρα.

Πριβέ με Μελίνα καθώς οι επιλογές σε Σλάβες που το πάνε μέχρι τέρμα είναι απελπιστικά λίγες σαυτό το στρίπ. Αφού ήπιαμε τα ποτά μας και αφού μου έκαψε τον εγκέφαλο με την μούρλα της ανεβήκαμε στα ενδότερα για να αρχίσει το ματσάκι!!! Ωραίος αισθησιακός χορός με φιλιά , πίπα οκ και σεξ καλό στο μισάωρο. Ευχαριστημένος έφυγα!!!

Γενικά όλες οι κοπέλες ήταν όμορφες. Δεν θα δείτε μπάζα όπως σε άλλα στριπ(στο Γκάζι ας πούμε). Απο σόου λίγα πράγματα, χοροί στην πίστα κάθε 15 λεπτά περίπου. Προσωπικό ευγενικό , ποτά καλά, ενώ λίγο πριν φύγω το μαγαζί είχε τιγκάρει καθώς είχε και αρκετές παρέες πιτσιρικάδων.
Τέλος να πω κι ένα αρνητικό που μου χτύπησε άσχημα. Ήξερα οτι το πριβέ μιας ώρας στο κάησσα ήταν 250 ευρώ στάνταρ τιμή για όλες. Φαίνεται ότι έμεινα λίγο πίσω. Πλέον ανεβήκαμε στο 300άρι. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις κοπέλες ή μόνο για τις δύο που μου το ανέφεραν στο τραπέζι αλλά κάπου ώπα με τις ανατιμήσεις!!!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2025
στριπακιας13
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ronnie J, tarifas pirea, Heavywash και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2025
Mα καλά, υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν €300 για σεξ μιας ωρας?
review reaction 1 review reaction 4 review reaction 3 Heavywash, STAVROS6969, Bartender 74
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τη Λάουρα δε θα την έλεγα και φολα, την έχω πάρει απλό χορό και δίνει ωραία αισθησιακα φιλιά στο στόμα, προσωπικά μου θύμισαν τη πρώτη φορά που φίλησα γκόμενα στα 16 μου δε ξέρω γτ αλλά οκ. Το κακό ήταν ότι δε βγάζει ούτε σουτιέν
review reaction 1 Bartender 74
12 Φεβρουαρίου, 2025
@Noizy Δεν ξέρω αν είναι φόλα η κοπέλα, απλά επειδή είναι Κολομβιανή και εμένα πάντα με φολιάζουν αυτές στο πριβέ το ανέφερα έτσι χάριν αστε'ι'σμού. Εννοώ πριβέ που περιλαμβάνει πίπα και γαμήσι. Δεν τιμούν τα χρήματα οι συγκεκριμένες. Τουλάχιστον σε μένα.

@nzg Για να ζητάνε τόσα, κάποιοι θα τα δίνουν.
review reaction 1 Heavywash, Noizy, Bartender 74
13 Φεβρουαρίου, 2025
Αν μαζί με το μπουκάλι πάμε από τα 300 ευρώ στα 450 με 500 ευρώ, τότε τα πράγματα τα βλέπω να έχουν αρχισει να τσιτώνονται πολύ. Μέχρι 400 ευρώ καλά ήταν, αλλά για τόσα δεν ξέρω αν αξίζει η ιστορία για να κάτσεις μια ώρα να πιεις την βότκα σου και μετά να περάσεις στα ενδότερα. Αν είναι κανένας πολύ ματσωμένος επιχειρηματίας, μπορεί να τα δίνει.
13 Φεβρουαρίου, 2025
Καλά ρε αδερφέ, ζητάνε 300 ευρώ χορό χωρίς να έχει πάρει κάποιος μπουκάλι και οι πιο μέτριες μάλιστα; Πως γίνεται αυτό; Χορός μιας ώρας δεν υπήρχε εκεί μέσα σε μεσαία εμφάνισης γυναίκα και χωρίς κεράσματα. Σε πλεύρισε καμία από τις καλλονές Ρωσίδες ή μήπως όχι αν δεν είχες μπουκάλι; Ρώτησες καμία από εκείνες πόσο πηγαίνει η ώρα; Λογικά τα ίδια θα είναι, αλλά μου προξενεί εντύπωση το γεγονός γιατί παλιά οι μέτριες ήταν για τα 150 ευρώ και τα μοντέλα για την μια ώρα.
14 Φεβρουαρίου, 2025
Καλλονές Ρωσσίδες δεν είδα στο κάησσα. Γενικά καλλονές Σλάβες δεν υπάρχουν εκεί. Απλές όμορφες καθημερινές κοπέλες που όμως δεν τις λες και καλλονές. Οι μόνες καλλονές ήταν κάποιες Λατίνες, άντε και μια Πολωνέζα ξινομούρα.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6