Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 62 10
Στριπτιτζάδικα 149306
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

5.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μετά από πρόσφατη επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί,χωρίς κάποια συγκεκριμένη εμπειρία με στριπ,έχω να πω πως έμεινα ευχαριστημένος. Δεν ήταν κάτι τρελό αλλά τουλάχιστον είχε ωραία ατμόσφαιρα, ιδανική για μετά από στούντιο που είχα τιμήσει με τα φιλαράκια. Τα κορίτσια ήταν πολλά στο μαγαζί, αν και την ώρα που πήγαμε εμείς(2:30) πολλά τα είχαν πάρει άλλοι λεβέντες στα τραπέζια. Η πίστα δεν έμενε για πολύ ώρα κενή πράγμα,ευχάριστο μεν,λογικό δε από τον αριθμό των κοριτσιών. 10 γιουρο ποτό με έναν χώρο(αν στείλεις και μηνύματακι στο ινσταγκραμ τους). Εγώ τίμημα μια γλυκύτατη ουκρανιδα που πέρασε απτό τραπέζι, ομιλιτικη,όμορφη λεπτουλα αλλά με ωραία χαρακτιστικα, αν και μου πρότεινε πριβε,είχα πάει μετά από στούντιο οπότε αρνήθηκα ευγενικά και πήρα άλλον έναν χώρο μαζί της στα 10 ευρώ και αυτός, γιατι χόρευε καλα. Τιμησα και μια ψιλή(για εμένα που είμαι στουπος για άλλους μπορεί να ήταν κανονική δεν ξέρω),σκουρόχρωμη, που μίλαγε λίγα αγγλικά γενικά οπότε δεν κάναμε κουβεντούλα, όμως το μέγεθος των οπισθίων τα έφτιαξε όλα. Καλή φασουλα το μαγαζί, όχι κάτι τρελό ξαναλέω,βολεύει προσωπικά λόγω περιοχής.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2025
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Rokko28, newbrdlo@gmail.com, Ronnie J και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού