Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 56 10
Στριπτιτζάδικα 110936
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

6.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη στο μαγαζί προς τα τέλη Νοεμβρίου μαζί με το κολλητό μου , είδα κάποια καλά πράγματα οπότε ας τα γράψω.
Μπήκαμε κατά τις 12 στο μαγαζι και καθίσαμε σε ένα τραπεζακι κοντά στο μπαρ (όχι καναπέ). Με το που μπήκα έπαθα πλάκα με τη μπαργουμαν που τη λένε Ηλιάνα, είναι ο ορισμός του προμιλφ έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου και δε δίστασα να της πω ότι είναι η πιο όμορφη στο μαγαζί. Μάλιστα είχα πάει μαζί με τη στριπερ να της το πω γιατί ντρεπόμουν. Συνολικά μέχρι τις 3 ήρθαν γύρω στις 7-8 κοπέλες στο τραπέζι μας να ζητήσουν ποτό ή χορό.Ο φίλος πήρε 2 χορούς με μια από τη Σουηδία ( δε ξρ αν είναι ακόμα εκεί) και πέρασε καλά. Εγώ πήρα ένα τριπλό χορό με μια καυλιαρα λατίνα τη ναταλι μπουταρες κωλαρα βυζαρα και έκφυλη φατσα, όταν ήρθε προς το μέρος μου μου δαγκωσε το αυτί και ζητούσε χορό οπότε δε μπορούσα να αρνηθώ. Στο χορό μου άφησε και μια πιπιλια στο τέλος γενικά τα δίνει ολα. 2πλο χορό πήρα τη φελινα επίσης λατίνα όπου σε αντίθεση με τη σκληροπυρηνική Ναταλί κάνει πιο αργό χορό και αισθησιακό που επίσης μαρεσει. Τέλος είχα πάρει και έναν απλό χορό μια με Πολωνή με βυζαρες κυρίως για αρμεγμα.
Γενικά ήταν καλή φάση αν εξαιρέσουμε μια παρέα από λατινες 3 ατομα όπου ήταν συνεχώς στο μπαρ και κοιτούσαν το κινητό. Σε κάποια φάση πήγε ο φιλος μου να τις πιάσει κουβέντα να δει τι κοιτάζουν στο κινητό τόση ώρα και μου είπε ότι βλέπανε φωτογραφίες από προβατίνες και παϊδακια. Μάλλον πεινούσαν τα κορίτσια.
Εν τέλει φύγαμε κατά τις 3 με καλές εντυπώσεις. Σιγουρα θα ξανά πάω στο μέλλον

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2024
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Obi-Wan, newbrdlo@gmail.com και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού