Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 9 10
Στριπτιτζάδικα
28357
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοριτσιών
2.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
5.0
Χώρος
8.0
Μουσική
3.0
Ποιότητα ποτών
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Είχατε ακούσει για έναν σεισμό που έγινε πριν λίγες μέρες? Ε, μάλλον ήταν που καθίσαν όλες μαζί οι χοντρές του μαγαζιού κι ταρακουνήθηκαν τα έγκατα της γης.. Απαράδεκτο θέαμα για στριπ Αθήνας. Εδώ δε μιλάμε για λίγα παραπανίσια κιλά αλλά για διαγωνισμό ποιά είναι η πρωταθλήτρια στην κατηγορία 120+kgs.
Μία ήταν εμφανίσιμη, την πήγα στα ενδότερα, αλλά ο χορός της ήταν στο 1 μέτρο από εμένα.
Από την τελευταία φορά προστέθηκαν και άλλες 4 μαύρες, για τους λάτρεις του είδους.
Αυτά..
#keep_ON_eating#Save_the_Whales
Μία ήταν εμφανίσιμη, την πήγα στα ενδότερα, αλλά ο χορός της ήταν στο 1 μέτρο από εμένα.
Από την τελευταία φορά προστέθηκαν και άλλες 4 μαύρες, για τους λάτρεις του είδους.
Αυτά..
#keep_ON_eating#Save_the_Whales
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 14, 2024
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Όταν θέλεις να κάνεις σχόλιο για ένα μαγαζί να λες τα πράγματα όπως είναι εάν θέλεις και όχι όπως σε βάζουν να τα γράψεις.
Πρώτον δεν υπήρχαν πότε 4 μαύρες στο δικό μας μαγαζί.
Δεύτερον όντως έχουμε κάποιες κοπέλες με λίγο παραπάνω κιλά (αυτά είναι γνωστά του κάθε πελάτη) όπως έχουν όλα τα μαγαζιά της Αθήνας αλλά έχουμε και 10 άλλες κοπέλες που είναι αστέρια και άλλες 10 μέτριες
Οπότε μάλλον δεν σού τα αναφέρουν καλά αυτή που σε βάλανε να γράψεις αυτά.
Λήγω παραπάνω σεβασμό δεν βλάπτει για το κοζμο που προσπαθεί να βγάλει το ψωμί του
Χαιρομαι που παρακολουθεις το μπου. Μπας και βελτιωσεις κατι στο μαγαζι.
Επισης χαιρομαι που δεν αμφισβητεις οτι οι κοπελες που εχετε ειναι υπερβαρες.
10 μετριες+10 ''αστερια'' εγω δεν ειδα πουθενα. 12 κοπελες μετρησα στο μαγαζι ολες κι ολες. Σαββατοβραδο μαλιστα.
Για τις μαυρες: εχετε τις 2 που λενε οτι ειναι απο τζαμαικα (ψηλη με ξανθα μαλλια και την ολιβια), μια που ηρθε κατα τις 1 το βραδυ-δεν ειναι χοντρη, ονομα δε θυμαμαι, και αλλη μια με καρε μαλλι, κοντη.
Σε ό,τι αφορα το γελοιο σου σχολιο οτι καποιος με εβαλε να γραψω κατι, κοιτα καταρχην απο ποτε ειμαι μελος εδω, και δευτερον, το μαγαζι σου δεν ειναι καν αξιο λογου για να προκαλει τη ζηλια των υπολοιπων του χωρου.
Οπότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά μαζί σου.
Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου αλλά δεν θέλω να ξανά ασχοληθείς και εσύ μαζί μας αν δεν σου κάνει το μαγαζί να μην ξανά έρθεις να είσαι σίγουρος ότι δεν θα μας λείψεις. Ευχαριστούμε