Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 63 10
Στριπτιτζάδικα 151773
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοριτσιών

4.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

5.0
Μουσική

5.0
Ποιότητα ποτών

5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
καλησπερα συναγωνιστες ειμαι τακτικος θαμωνας στο μαγαζι αυτο ακομα και τωρα που ειμαι θεσσαλονικη μια φορα το μηνα που κατεβαινω αθηνα το τιμαω.λοιπον κοπλακι νουμερο 1 υπαρχει μια πολωνεζα πραγματικο σκυλι με γυμνασμενο σωμα μελαχρινη που με 50 ευρω σου κανει παπι τα καταπινει και μαλιστα χωρις σκουφακι.οι υπολοιπες ζητουν 100 ευρω η δεν κανουν.ως προς το σεξουαλ τωρα ναι ειναι 200-250 το σπεσιαλ στο...παταρι αλλα η αρμενισα με τα τατου με διαπραγματευση σου κανει με 100 ευρω πληρες προγραμμα ,3 χρονια τωρα οποτε παω το εχουμε συμφωνια...20 λεπτα πληρες προγραμμα 100....απο εκει και περα οι υπολοιπες τα κλασικα.τωρα αν εισαι μεγαλος παικτης και θες σεξουαλ με 100 και με αλλες γκομενες εκει προτιμησε καθημερινη τεταρτη η τριτη ωστε να διαπραγματευτεις σε φαση 100 για ολα η τιποτα. πιανει και στα καλυτερα νιαμου στο παραπανω μαγαζι. υγ αφηστε ενα 5 ευρω πανω στην κυρια που καθαριζει τοσα δινουμε κατω στις γκομενες παιδες.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2024
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 piko, ThE, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2024
Καλησπέρα συναγωνιστή
Ευχαριστούμε για τα tips στο συγκεκριμένο ίδρυμα!
Θα μπορούσες να μου στείλεις ένα DM αν θέλεις να σε ρωτήσω κάτι;
Γιατί εγώ δεν μπορώ...
15 Δεκεμβρίου, 2024
Πες μας βρε αδερδε ονομα της πολονεζας που λες
15 Δεκεμβρίου, 2024
Πολύ ωραίος ρε παίχτη.
Μία παράκληση,εδώ δεν είναι φατσοβιβλίο και τσίλι καφενείο να τα γράφεις μαγκιόρικα θές να πείς κάτι,πές το όπως είναι. Δεν θα σε μαλώσεις κανείς.
19 Δεκεμβρίου, 2024
Φίλε παλιά που πήγαινα στο kinky, έδινα πάντα στην κυρία που καθόταν έξω από τις τουαλέτες. Μεροκάματο έβγαζε κι αυτή εκεί μέσα να πάει στο σπίτι της.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4