Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 55 10
Στριπτιτζάδικα 103217
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

7.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κατ αρχας το μαγαζί δεν απευθύνεται σε φραπεδιάρηδες. Οσοι κυνηγάτε το φραπέ και μόνο, μην κάνετε το κόπο. Παίζουν πάντως τηλέφωνα (και δεν εννοω τις μούφες που παιρνεις και δεν το σηκώνουν...) εάν πέσεις στη κατάλληλη γκόμενα στην κατάλληλη στιγμή.

Ειναι ενα μαγαζι που θα απολαυσεις πανεμορφες γκομενάρες γυμνές, θα κατσουν μαζί σου χωρίς να σε πρίζουν κάθε 2-3 λεπτά για πουτό και χουρό, (εκτός και αν είσαι κανένα ξεχάρβαλο και σε παρουν χαμπάρι), θα χουφτώσεις πανέμορφα κωλαράκια, και γενικά δεν θα σε ενοχλήσει κανένας με μαγκιές και διάφορες άλλες μαλακιούλες που εχω δει σε κάποια άλλα μαγαζιά.

Ειναι αυτό που θα λέγαμε με μια λέξη κυριλάτο μαγαζί.

Μικρός χώρος σχετικά άλλα "ζεστός" με ωραία ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με τα δικά μου πάντα γούστα ο μόνος χώρος που μου αρεσε περισσότερο απο το Ritorno είναι το Erotica στην Αχαρνων.

Κορίτσια από αρκετές χώρες (Ρωσία, Ρουμανία, Πολωνία, Γαλλία, Ελλάδα, και η γνωστή από τις φωτογραφίσεις στο MAX μογγολοκινεζα Ασέλια).

Στη πλειοψηφία τους ωραίες παρουσίες. Παίζουν τα γνωστά σε όλους μας κι απο άλλα μαγαζιά δηλαδη οι ντίβες που για να τις ακουμπήσεις θα πρέπει να κλάψεις και να αποχωριστείς τη συντροφιά αρκετών ευρωπουλων (βρε ΟΥΣΤ απο δω ..αριόλες σας φεραμε πεινασμένες και στη βίζιτα, και ξαφνικά γίνατε κυρίες και το παίζετε κάποιες τώρα..) και όλες οι υπόλοιπες, που απλά περνάς ωραίες στιγμές μαζί τους χωρίς να σε αναστενάξουν οικονομικά (εξαρταται και απο εσενα φυσικά).

Τα show ενω πριν μερικούς μήνες ητανε ωραία, μετά έπεσαν με αποτέλεσμα να μην είναι το αναμενόμενο για την ποιότητα και το στύλ του μαγαζιού)

Η μουσική σαν ποιότητα ηχου πολύ καλή με εξαίρεση ίσως ότι κάποιες στιγμές -ευτυχώς όχι πάντα- παίζει πολύ δυνατά, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να μιλήσεις με τις κοπέλλες.

Σαν μουσικές επιλογές απλά καλή άλλα θα μπορούσε να ητανε πολύ καλύτερη. Τι εννοω? Το μαγαζί από ότι βλέπω απευθύνεται απο τη φύση του σε ηλικίες ..αντα και πάνω.

Η μουσική που παίζει είναι για πιτσιρικαδες 18-20 χρονών. Οπότε κάποια στιγμη θα σας κουράσει ίσως, το πολύ νταπα ντούπα. Ελληνικά απο ανυπαρκτα έως φτωχά.

Φωτισμός πολύ καλός με διαφορα περίεργα leizer κλπ.

Ποιότητα ποτών άριστη και το λέω υπευθυνα επειδη εχω μεγάλη ευαισθησία με τις μπόμπες, και το καταλαβαίνω αμέσως εαν δεν είναι καλό το ποτό.

Εξυπηρέτηση προσωπικού άριστη. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχουμε τη προσοχή μας στο λογαριασμό ε?

Προσωπικά πάλι, το σύστημα που εχω βρεί να μην με καπελλώνουν οι γκόμενες και οι διάφοροι περιεργοι σερβιτόροι που συναντάμε σε αυτα τα μαγαζιά, είναι να πληρώνω αμέσως τη παραγγελία, ή αντε να αφήσω να περάσει ενας γύρος το πολύ. Ετσι εαν γίνει κάτι περίεργο όπως να εχω παραγγείλει πχ διπλό και να μου χρεωσει η γκόμενα εξαπλό ας πούμε το αντιμετωπίζω αμέσως

Χορός prive κοριτσιων απο απλά αδιάφορος εως πολύ καλός Εδώ παίζει ρόλο η γκόμενα που θα διαλέξεις και τι παιχνίδι θα κανεις μαζί της.

Απο Πάρκινγκ γάμησε τα. Ελευθέρας βοσκής όπου βρείς Ευτυχώς έχει το παρκάκι στα 50 μετρα που ειναι φαρδυς ο δρόμος και συνηθως όλο και καπου θα βολευτείς.

Γενικά ειναι ενας ωραίος χώρος με πολύ καλές παρουσίες αρκει να ξέρεις εσύ τι ζητάς.
Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού