Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 27 10
Στριπτιτζάδικα
64902
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοριτσιών
3.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
1.0
Χορός κοριτσιών (privé)
5.0
Χώρος
5.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Πριν μερικές μέρες ήμουν στο Κεραμεικό με φίλο που είχα να δω πολύ καιρό και μετά από ποτά σε μπαρ είπαμε να πάμε σε κωλάδικο για μια τελευταία μπύρα. Από το String είχα περάσει πρόσφατα με άλλο φίλο και ήταν τελείως μέτριο (βλ. κριτική), από το Toys είχα να περάσω μήνες (χωρίς θετικές εντωπώσεις την τελευταία φορά) αλλά επειδή ήταν η μόνη εναλλακτική κοντά λέμε ας μπούμε να δούμε μήπως άλλαξε κάτι αλλιώς φεύγουμε. Στην είσοδο έχουν έναν καλτ τύπο με καπέλο που ζητάει 10ρικο πριν μπεις, οπότε βρώμαγε ήδη η δουλειά, αλλά λέμε ας μπούμε να δούμε. Συνοπτικά, το μαγαζί είχε 4-5 κοπέλες (και ίσως καμία στο πριβέ που μας ξέφυγε) και άλλους δύο πελάτες. Από τις κοπέλες αξίζει μόνο ένα τουμπανάτο μιλφ (το είχε πιάσει ο ένας πελάτης), οι άλλες 4 δεν είναι ούτε για κωλόμπαρο στην Κόρινθο. Η μία ήταν χοντρή σαν παλαίμαχος ταβερνιάρης, μια άλλη πρεζόφερνε τόσο που φοβήθηκα ότι αντί να τη πάρουμε χορό θα μας ζητήσει λεφτά για τυρόπιτα και μια τρίτη ήταν λίγο γριά και έμοιαζε λίγο με τον Γιοβάνοβιτς. Όλες αυτές πάνε all the way out, αν σας καυλώνει ο Ιβάν πηγαίντε. Από τους δε πελάτες ο ένας είχε ανοίξει κινητό και διάβαζε ειδήσεις για την ΑΕΚ στο δίπλα τραπέζι, έπεσε τυχαία το μάτι μου όταν σηκώθηκα να πάω στο WC. Χοροί στην πίστα δεν υπάρχουν, από ποτά πήραμε πράσινες μπίρες που δεν ήπιαμε γιατί κάτσαμε 10 λεπτά μόνο. Το προσωπικό ευγενικό, αλλά, ΟΚ, αλίμονο αν με 4 μόνο πελάτες ήταν και αγενείς. Μας δώσανε και κάρτες για χορούς στην είσοδο που δε χρησιμοποιήσαμε αν και σκέφτηκα να τις δώσω στον Ιβάν να μου πει τι προβλέπει για τα προκριματικά του μουντιάλ. Το μαγαζί προτείνεται μόνο για φίλους της ΑΕΚ που ψάχνουν παρέα για να συζητήσουν τις μεταγραφές του Σούπερ Μάριο. Ημερομηνία ενδεικτική, βαθμολογία πριβέ συμβολική.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2024
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού