Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 66 10
Στριπτιτζάδικα
204528
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοριτσιών
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
4.0
Χορός κοριτσιών (privé)
3.0
Χώρος
6.0
Μουσική
6.0
Ποιότητα ποτών
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Πέμπτη βράδυ μετά από ποτάκι στο κέντρο με φίλους μου ρίχνω πρόταση για στριποτσαρκα επί της Συγγρού και εισπράττω αρνητική απάντηση από τους δικούς μου. Έτσι αποφασίζω να κατέβω μόνος μου στο μπαμπιλον για πρώτη φορά.
Αρκετα ευγενικοί στην είσοδο με βαζουν μέσα και κάθομαι στο μπαρ για να πιω το ποτό μου.Συνολικα πήρα 2 ποτά ( μαζί με αυτό της εισόδου) και 3 χορούς αξίας 20 ευρώ. Δοκιμάστηκαν η Άρτεμις η Πάμελα και μια Ουκρανή που δε με αφηνε να την πιάνω από τα βυζιά καν μου έλεγε για να την πιάσω πρέπει να δώσω 50 ευρώ. Αυτό με ξενέρωσε και μόλις τελείωσε ο χορός πήρα τα πράγματα μου και έφυγα. Σε γενικές γραμμές το προσωπικό ευγενικό οι κοπελες προσέγγιζαν με ωραίο τρόπο αλλά για 20 ευρώ χορό περίμενα πολλά περισσότερα. Δύσκολα θα ξανά επισκεφτώ το συγκεκριμένο μαγαζί.Έκατσα 1:30 ώρα ώσπου μετά πήρα ταξι προς γκαζι για να πάω στο στρινγκ.Ακολουθει ξεχωριστή κριτική για όσα έγιναν.
Αρκετα ευγενικοί στην είσοδο με βαζουν μέσα και κάθομαι στο μπαρ για να πιω το ποτό μου.Συνολικα πήρα 2 ποτά ( μαζί με αυτό της εισόδου) και 3 χορούς αξίας 20 ευρώ. Δοκιμάστηκαν η Άρτεμις η Πάμελα και μια Ουκρανή που δε με αφηνε να την πιάνω από τα βυζιά καν μου έλεγε για να την πιάσω πρέπει να δώσω 50 ευρώ. Αυτό με ξενέρωσε και μόλις τελείωσε ο χορός πήρα τα πράγματα μου και έφυγα. Σε γενικές γραμμές το προσωπικό ευγενικό οι κοπελες προσέγγιζαν με ωραίο τρόπο αλλά για 20 ευρώ χορό περίμενα πολλά περισσότερα. Δύσκολα θα ξανά επισκεφτώ το συγκεκριμένο μαγαζί.Έκατσα 1:30 ώρα ώσπου μετά πήρα ταξι προς γκαζι για να πάω στο στρινγκ.Ακολουθει ξεχωριστή κριτική για όσα έγιναν.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2024
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2024
Έτσι όπως το γράφεις, αντιλαμβάνομαι ότι με το 10ευρω στην είσοδο έχει ποτό και χορό, αλλιώς κάτι χάνω στο μέτρημα. Σωστά αγαπητέ συναγωνιστή;;
Ronnie J
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1