Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 186 10
Στριπτιτζάδικα 326479
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

8.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

8.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Σκάει μήνυμα απο τον τρελό (ίσως τον ποιό τρελό άνθρωπο που έχω γνωρίσει στην ζωή μου και δεν κάνω καθόλου πλάκα) θαλλασοδαμαστή της πολύ στενής παρέας για το τι ώρα θα περάσει να με πάρει απο το τσαρδί μου για να ξεκινήσει η γνωστή περιπέτεια στα γνωστά μέρη.
Ήξερα ότι πλέον 2 εβδομάδες στην στεριά μετά απο 6 μήνες εν πλώ το κεφάλι του έχει γίνει μπετόν αρμέ.
12 παρα δέκα είναι απέξω και κορνάρει λές και πάμε την νύφη στην Εκκλησία,στα αρχίδια του αν κοιμούνται στην γειτονιά.
Πετάγομαι έξω και τον αρχίζω στα γαλλικά μπάς και βάλει λίγο εγκέφαλο.
Η γνωστή ερώτηση που θα πάμε,χωρίς να λάβει απάντηση. Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.
Γυροφέρνουμε το γκάζι καυλαντίζωντας ότι κινείται σε θηλυκή μορφή για πάνω απο 20 λεπτά.
Μου έχει κάνει το κεφάλι ήδη ζαμπόν απο τα ντεσιμπέλ του ηχείου.
Αποφασίζουμε να πάμε στο QON για ποτάκι,εφόσον περάσαμε και μια σουλάντζα απο τα αραπάκια της ζαμπελίου για επιπλέον πείραγμα.
5 με 6 κορίτσια ντυμένα για λόγο της ημέρας halloween λές και έχουμε απόκριες.
Έφτασε και το Χάλογουιν στην Ελλάδα να ούμε. Τα πράγματα χαλαρά εντός του μαγαζιού σε βαθμό ύπνου.
Ο φίλος έχει αρχίζει να γυροφέρνει στο τραπέζι όπως οι breakdancers με το κεφάλι κάτω και τα πόδια στον θεό φέρνωντας σβούρες.
Δεν πλησιάζει καμία παρόλο που στο μαγαζί είχε άλλες 3 παρέες.Έχουμε σχεδόν μιάμιση ώρα στο τραπέζι.
Μου λέει ακόμα 10 λεπτά και φύγαμε. Τσούπ σκάει ένα κοντοκάβαλο ντυμένη τίγρης, η οποία τρώει ακυράκι διότι καθόντουσαν στο μπροστινό τραπέζι μαζί με άλλες 2 καλά κομμάτια, επί 20-25λεπτά και καπνίζανε σαν φουγάρα. Μόνο κάτι πιτσιρικάδες σηκωνόντουσαν να πανε στο τραπέζι για χορό και όχι το ανάποδο.
Λές και είσαι στον χόρο του σχολείου και πας να ζητήσεις στο γκομενάκι να ανέβει στην πίστα.
Μαζέψαμε τα μπογαλάκια μας και φύγαμε για το σιδερένιο άλογο κατασκευασμένο εξ Γερμανίας,το οποίο μας περίμενε στην άκρη του δρόμου,έτοιμο να ακουστεί και πάλι στην διαπασόν η μουσική.
Η ώρα 2και20 το ξημέρωμα και να ακούω την κουβέντα να φύγουμε για Alcatraz.
Ήξερα απο άλλο φίλο της παρέας που είχε πάει πρό δεκαετίας ότι πλερώνεις είσοδο και εκεί το πράγμα ξεφεύγει .Δεν είχε λεφτά να πάρει ούτε ταξί όταν βγήκε απο εκεί μέσα,με τα πόδια γύρισε.
Φτάνουμε έξω απο το μαγαζί και βλέπω να φεύγει ένα bmw σαν διαστημόπλοιο της NASA.Δεν έχω μπεί ποτέ μέσα,μόνο απέξω περνάω το πρωί για δουλειές.
Παρκαδόρους κανονικά, αφήνουμε το τουτού και μπαίνουμε μέσα. Πλερώνουμε είσοδο 15 γιούρα το άτομο με ποτό και μπαίνουμε.Το μαγαζί τίγκα παντού κόσμος.
Γκαρσόνια κάπου στα 15, 5-10 άντρες σφίχτες-αναβολικάκηδες για το show, οι οποίοι δεν προσέχανε καν όποιον πέρναγε απο μπροστά τον σκουντάγανε ή τον πατάγανε,ένας με βρήκε λίγο στον ώμο και καλά δεν με είδε αλλά τον βρήκα ποιό πολύ διότι του έριχνα κοντά στα 2 κεφάλια,τα γκαρσόνια το ίδιο. Ποιό αργότερα ένα γκαρσόνι σκούντηξε καλά τον φίλο όταν πήγε WC,αλλά επειδή και ο άλλος είναι λίγο σκληρός καργιόλης δεν μάσησε.Απορώ πώς δεν έκανε μανούρα και να φεύγαμε μαύροι-μπλέ απο εκεί μέσα.
Ο συνοδός μας πήγε σε VIP καναπέ.Καθόμαστε και αρχίζουμε να κοζάρουμε τα πάντα.Κοπέλες πάνω-κάτω 25-30 και ένας happy traveller(τι έγινε Ευτύχη,σου ξέφυγε πουθενά). Ο Φίλος μου πέταξε ότι είδε την Λίκα,πρώην AQ στον χώρο μιλάμε για τρελό άτι.
Πολύ πράμα στον χώρο, απο κάθε άποψη.Νόμιζα ότι βρισκόμουν στο κολοσσαίο και περίμενα να βγούν τα λιοντάρα να παλέψουμε,νόμιζα ότι παίζω στην σειρά του Spartacus.
Τα show ανά 15 λεπτά στο σύνολο που τα πρόλαβα εγώ 4 διάρκειας δεκαλέπτου. Μετά είχε το κλασσικό pole dance ώπου ανέβηκε ένα ουκρανικό πιστόλι και μόνο αεροπλανικά δεν έκανε,με φάτσα πρίν αρχίσει κοίταγε το κόσμο με τουπέ και ότι της κλέβουν τον αέρα που αναπνέει.
Πιστεύω ότι απο τις 30 τα 15 είτανε όπλα τα 5 υπερόπλα και οι υπόλοιπες καλές,δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω πλήρη εικόνα.
Ρωτάω το γκαρσόνι για το γυναικείο ποτό και μου απάντησε για 25 το απλό και 35 το special επιπλέον σαμπάνιες πριβέ και κ.ο.κ.
Έρχεται ένα μωρό απο Μολδαβία ντυμένο γιατρέσσα και το πείρα χορό,όνομα δεν θυμάμαι, πολύ όμορφη με γυμνασμένο κώλο για πολλά πεοσκάμπιλα.Πολύ μεγάλο το τετράγωνο και καυλωτικά φιαγμένο με χαμηλό φωτισμό που παίζουν οι χοροί στα 10 εβρά η οποία δεν με άφηνε καν να την ακουμπήσω και απλά να κοιτάω. Ωραία λέω μια χαρά,άντε τελείωνε να σηκωθώ να φύγω απο μέσα μου,διάρκειας κοντά στα 5 λεπτά?Γυρίζω τραπέζι και βλέπω το φίλο να έχει πάρει ποτό σε ένα μωρό με γυαλάκια(έχει χοντρό θέμα με τον στραβισμό στην γκόμενα) γουστάρει ή άλλη να μην βλέπει στο μισό μέτρο και να φοράει γυαλαμπούκες 45 βαθμού,απο Ουκρανία.ΣΤΟ 5λεπτο είχε γίνει λούις.Ο Dj για εμένα πολύ σοβαρός και μέσα στο game,ούτε σαχλαμάρες ούτε πειράγματα απλά παρουσίαζε την σκηνή. Δεύτερος χορός ένα Ουκρανάκι μελαχροινό πολύ όμορφη γυμνασμένη επίσης,Dalia αν θυμάμαι καλά η οποία είτανε ποιό νορμάλ και άφηνε να την χαιδέψεις τα βασικά δηλαδή,έπιασε τόπο το δεκάρικο.
Γυρίζω τραπέζι,μιλάμε με τον φίλο ότι η ξημερωματιά πάει καλά έως πολύ καλά και άλλα πολλά ώσπου φωνάζει το γκαρσόνι να φέρει 5 κοπέλες για πάρτυ του για χορό.
Όπερ και εγένετο,το γκαρσόνι έφερε 5 τεμάχια και τον συνοδέψανε για χορό,γυρίσανε να κοιτάξουν μέχρι και οι καναπέδες.Μετά απο αυτό να κάτσαμε κανα μισάωρο και το τέλος είχε φτάσει.Να κάτσαμε κοντά στις 3 ωρίτσες σύνολο και θυμήθηκα τα σοφά λόγια του Golemi ότι όσο μάγκας και να είσαι το πορτοφόλι σε κάνει ποιό μάγκα.
Δεν ξέρω αν θα ξαναπάω εκεί μέσα,αλλά ποτέ μην λές ποτέ.
Sorry not sorry για το σεντόνι.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2024
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
13
Πόντοι:
746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, karapoutsoglou, Bonecrusher και 10 άλλα μέλη

Σχόλια