Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 26 10
Στριπτιτζάδικα 73412
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

8.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επίσκεψη χθες το βράδυ (επιτέλους ανέβασα μια κριτική στην ώρα μου) με φίλους στο μαγαζί του Κεραμεικού. Είσοδος στο 10αρικο με ποτό και ένα χώρο. Κάθε έξτρα χώρος 5€. Ο χώρος βγάζει (τουλάχιστον σε εμένα) μια κυριλε αίσθηση. Έχει κορίτσια για όλα τα γούστα (μικρές και μεγαλύτερες, ξανθιές και μελαχρινές, νταρντανουλες και αδυνατες). Το ρόστερ δεν θα έλεγα ότι ήταν μικρό αλλά επειδή τις έβαζαν τη μια πίσω από την άλλη να ανέβουν στην πίστα (με κάποια διαλείμματα μετά από 3-4 κοπέλες) σε μιάμιση ώρα είχαν ανέβει όλες οι κοπέλες και φτου ξανά και απ'την αρχή. Εγώ ήπια μια μέτρια για τα γούστα μου μπύρα (προς τιμήν του, με είχε προειδοποιήσει ο σερβιτόρος). Οι κοπέλες γενικά παίζουν επίθεση φουλ σε αυτό το μαγαζί, έρχονται όλες για χορό, εκτός από μια η οποία κατ εμε είναι η πιο μουναρα του μαγαζιού και βασίζεται πολύ στην εμφάνιση της (κάθεται συνέχεια στο τραπέζι της και χτενίζει συνεχεια το μαλλί της ενώ έχει ένα υφακι σαν να σου λέει εγώ είμαι πολύ γκομεναρα για να έρθω για χορούς) , αλλά με βάση αυτές που πήρα θέλουν να σε πάνε για πριβέ κατευθείαν σχεδόν (= να σου φανε όσα παραπάνω λεφτά γίνεται). Πριβέ δεν δοκίμασα οπότε το 5 είναι συμβολικό. Θα ξαναπήγαινα γιατί είχε κορίτσια που μου έκαναν το κλικ, παρά την καλτιλα του μέρους.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 12, 2024
Sidefucker
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, noelon, Rokko28 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Οκτωβρίου, 2024
Τι μας λες ρε φίλε πιο μεγάλο ρόστερ 5-6 Γυναίκες έχει και να σας πω και αναλυτικά αν θες τα ονόματα τους και επίσης ποια γυναίκα για χορό στην πίστα η μία μετά την άλλη εμάς βρήκες να δουλέψεις;;
review reaction 1 Bambaataa, Bartender 74
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1