Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 122 10
Στριπτιτζάδικα 176096
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοριτσιών
 
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
3.0
Χώρος
 
5.0
Μουσική
 
6.0
Ποιότητα ποτών
 
5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από ψήσιμο συμφοιτητών και εκμεταλλευόμενοι την προσφορά του κουπονιού για τα 5 άτομα με 50 ευρώ ( 1 μπουκάλι και 10 χορούς σύνολο) , επισκέφτηκα το συγκεκριμένο στριπ για πρώτη φορά.
Συνολικά πήρα σε χορούς 3 λατινες 1 Ρουμάνα και 2 Ουκρανές. Οι λατινες κυριολεκτικά κοπι πειστ, κοπανιουνται από πάνω σου κάπως αγαρμπα, σε μια κοπέλα της εξήγησα στα ισπανικά ότι αυτό με πονάει και μου ζήτησε συγγνώμη γελώντας. Η Ρουμάνα Μπεατρίς αν θυμάμαι καλά , ήταν καλή στο χώρο και σίγουρα πιο πάνω από τις λατινες. Και πάμε τώρα στις Ουκρανές. Ήταν μια Ουκρανή μιλφ με τρομερό καλλιγραμο σώμα, μικρό βυζι με ρωγα κάγκελο η οποία έπειτα από νόημα που της έκανα έκατσε δίπλα μου και αφού της έβαλα λίγο από τη βότκα μας και μιλήσαμε λίγο πήγαμε για χορό. Μου έδωσε πολλά φιλιά στο λαιμο, με δάγκωνε από το αυτί μου έκανε κοπλιμεντα κάτι μου με έπιασε απροετοίμαστο και έτσι έδωσα άλλο ένα ταληρο για να κάνω διπλό το χορό. Προσπάθησε να με πείσει να πάρω πριβέ αλλά αρνήθηκα. Λίγο αργότερα όταν ανέβηκε στο stage με κοίταγε στα μάτια έντονα με αποτέλεσμα να μου κάνει καζουρα και η παρέα. Τέλος πήρα άλλη μια Ουκρανή τη Λολα έπειτα από πρόταση φίλου, ξανθό πιπινι με απίστευτα απαλό δέρμα, ωραίο σωματακι βυζάκι απαλό που γεμίζει η χούφτα σου και μια συστολή που με τράβηξε. Καθόταν στη γωνία με τα χέρια σαν να κάνει προσευχή και τό κεφάλι οριακά κάτω. Της προτείνω να πάμε για διπλό χώρο όπου με άφησε αφωνο, τρομερή διάθεση με φίλησε και στο στόμα σε κάποια φάση, τα έβγαλε όλα από πάνω, χαιδεψα λίγο και το μουνακι της το ευχαριστήθηκα.Να σημειωθεί ότι με άφησε να γλύψω και τα βυζιά της που μου είχε φέρει στη μουρη.Θα μείνει για 2 μήνες στην Ελλάδα όπως μου είπε, ηλικία δε ρώτησα αλλά είναι αρκετά νεαρή γύρω στα 19-20 κατά την εκτίμηση μου.

Εν κατακλείδι, αν δεν ήταν οι Ουκρανές θα ήταν μια μέτρια εμπειρια αλλά χάρις αυτές η βράδυα πήγε καλά. Θα ξανά πήγαινα για τη Λολα πάντως .

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2024
Μέλος
Εγγραφή:
10 Δεκ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
195
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Junax, Rokko28, ThE και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2024
όσο διάβαζα την κριτική...σκέφτηκα την πάτησε ο "μικρός" με τη Λόλα!

Όταν διάβασα την τελευταία γραμμή (την κατακλείδα σου)...σιγουρεύτηκα!!

Ερωτεύτηκες... Χαμόγελο με γλώσσα

Καπέλο

review reaction 3 Bartender 74
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1