Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 143 10
Στριπτιτζάδικα 205341
Γενική βαθμολογία
 
2.2
Εμφάνιση κοριτσιών
 
2.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
1.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
1.0
Μουσική
 
1.0
Ποιότητα ποτών
 
5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Ημερομηνία ενδεικτική, ήταν Δευτέρα βράδυ και πηγα με ένα φίλο με σκοπό να χαλάσουμε 3ψηφιο νούμερο έκαστος. Το μαγαζι ηταν σχεδον γεμάτο με πιτσιρικάδες, αφου ειχε μια προσφορά με 10ε,αλλά το θέμα είναι ότι δεν είχε γυναίκες για να χορέψεις!!! Αυτό που εννοώ είναι ότι στην αρχή έβλεπα μονον3-4 γκόμενές καθισμένες σε ένα τραπέζι. Συνολικά καθίσαμε 2+ ώρες, κ παιζει να πέρασαν από μπροστά μας 7-8 γυναικες ,από τις οποίες καμία δεν σταμάτησε στο τραπέζι να μιλήσει εκτός από μια που έμοιαζε άσχημη. Ούτε στα άλλα τράπεζια πήγαιναν, κ το αστειο είναι να βλέπεις πιτσιρικια που έχουν πληρώσει το 10ε να τις κυνηγάνε μπας και πάνε για χορό. Στο τέλος ο φίλος φώναξε μια από μακριά,ηρθε,πήγε χόρεψε και μετά την έφερε και σ εμένα. Πήγα χόρεψα μια φορά, δεν μ.αρεσε και την 2η κάρτα που μας ειχαν δωσει την πήρα ενθύμιο στο πορτοφολι ,γιατί έχουμε και μια αξιοπρέπεια κ δεν κυνηγάμε γκόμενές μέσα στο χώρο για να μας χορέψουν. Να σημειώσω επίσης πως η συχνότητα των χωρών ήταν περίπου 1 ανά 20+ λεπτά ,δηλαδή ούτε σόου βλέπεις. Αυτά γενικά,δεν πρόκειται να ξαναπατήσω στο μαγαζί,κρίμα γιατί έχει χάσει την αίγλη που είχε παλιά...επίσης να πω οτι καθίσαμε σε τραπέζι το οποιο ήταν ασκουπιστο με φιστίκια απο προηγουμενους

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2024
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
368
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Paliotsarkadoros, omgmitzidis2, daddy0h_ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρε φιλαράκο βλέπω κριτική δεύτερη φορά στο καπάκι και βλέπω ότι και την προηγούμενη φορά στο καπακι με τόσο άνεση μπήκα να ξοδέψω τριψήφιο αριθμό και κάθε φορά σε βλέπω με τα 10€ και αφού δεν σ αρέσει για ποιο λόγο πήγες σε κάποιον που δεν του αρέσει κάτι, δεν πηγαίνει ρίχνεις μαύρη πετρα και πάμε γιαλα, άσε ξανά πας και κάθε φορά θα ξοδέψω τριψήφιο νούμερο και στο τέλος μόνο δανεικά δεν παίρνεις άμα σε χαλάει να μην πηγαίνεις . Κάτσε σπίτι και πεχτον
review reaction 6 review reaction 3 daddy0h_, Bartender 74
11 Σεπτεμβρίου, 2024
Πρωτον δεν θα σε ρωτήσω πόσες κριτικες θα κάνω και πότε θα τον παίζω. Δεύτερον,αν δεν γουστάρεις μην διαβάζεις τις κριτικές μου.
Τρίτον,πήγα 2η φορά μετά από 4 μήνες,συνολικά 20ε στο τετράμηνο ,δεν χρειάστηκα δανεικά και σε τέτοια καταστήματα οι καταστάσεις αλλάζουν εύκολα.
Τέταρτον,όταν απαντας μάθε να σέβεσαι,και πολύ ασχολήθηκα..
review reaction 1 daddy0h_
12 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρε Sherlock Homs οντως τωρα? Κουμαντο στο πορτοφολι σου. Και εγω εχω παει αρκετες φορες που ειναι φολα παρ'ολα αυτα επειδη οι καταστασεις αλλαζουν του δινω και αλλες ευκαιριες. Πχ μια φορα το πετυχα με νορμαλ κοσμο χωρις 18χρονα με σορτσακια adidas να κυνηγανε τις γκομενες στο μαγαζι. Περασα καλα και εσκασα 150 ευρω. Αλλες εχω πληρωσει μονο την εισοδο. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις?
review reaction 1 billis23
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3