Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 121 10
Στριπτιτζάδικα 175208
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
2.0
Χώρος
 
2.0
Μουσική
 
3.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Συνεχίζοντας την κριτική του Junax και προσπαθώντας να μην επαναλάνω όλα τα σωστά που είπε..
Είχα χρόνια να πάω στο μαγαζί. Η μπόχα όμως του φτηνού πατσουλί που βρίσκεις μόνο σε τελειωμένα σπίτια στο μετάξι, δεν έχει αλλάξει καθόλου. Με το που ανεβαίνεις τα σκαλιά, σου καίει τα ρουθούνια σαν κλανιά από τηγανητές μελιτζάνες. Ευτυχώς το μαγαζί γέμισε γρήγορα και το πατσουλί με το οποίο ψεκάζουν το χωρο, εξαφνίστηκε.

Ο χώρος του χορού είναι απαράδεκτα μικρός, το οποίο βέβαια έχει και τον χαβαλέ του, καθώς μπορείς να χουφτώσεις και το κοριτσι που έχει ο διπλανός, αν ο μύστης δεν έχει θέμα :drooling-face:

Λατινική αποικία το μαγαζί, πρέπει να έχει καμιά 20αριά λατίνες, και 3 ουκρανές. Για χορού 5ευρου οι αγαπητές λατίνες το προσπαθούν, αλλά κατά τη γνώμη μου λίγο άγαρμπα. Θέλει και αισθησιασμό το πράγμα, όχι απλά με το που κάθησες να χοροπηδάνε στον πάπαρο λες και σου έχει καβλώσει και πηδάς. Υπάρχουν πάντως για όλα τα γούστα. Από χοντρές, σε παχουλές, σε πιασιματούδες, σε αδύνατες, σε ανορεξικιά.
Από την άλλη οι ουκρανές έχουν τη γνωστή ξινή μούρη αν τις πάρεις για χορό τάληρου, και πάνε να σου πουλήσουν το πριβέ. Γνωστές γκολντ ντίγκερς, τις θεωρώ τα χειρότερ βρωμοπούτανα στην Ευρώπη. Και τώρα με τον πόλεμο έχουν κάνει χρυσές δουλειές-καντήλι στουν πούτιν Ναι!

Για Αλίνα να πω κι εγώ ότι πρόκειται για ιμιτασιόν χορό, αγγίζεις με τα μάτια μόνο, πήγε να μου πουλήσει το πριβέ των 80 στην αρχή, μετά των 40. Ψηλή και εντυπωσιακή αλλά μάπα το καρπούζι Ευλόγησον

Junax, πες στον φίλο σουότι η Στέφη είναι μάπα, παρότι πολύ όμορφο προσωπο Με ελαφρά

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2024
Μέγας
Εγγραφή:
12 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
1.821
Πόντοι:
4.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Polybius, Yatoputso, The1 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2024
Μπα; Ήταν και οι άλλες δύο Ουκρανός για 80αρι και η μία έριξε και το κασέ της στα 40; Σκέψου που έχει φτάσει η κατάσταση.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1