Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 43 10
Στριπτιτζάδικα 95925
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοριτσιών

9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

10.0
Χώρος

8.0
Μουσική

9.0
Ποιότητα ποτών

9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σε συνέχεια του τελευταίου μου post, χθες το βράδυ ξαναπήγα Cabaret για την Τεκίλα. Επίσκεψη νωρίς, γύρω στις 12:00. Μόλις είχε φτάσει & η ίδια, πήγε στον πάνω όροφο να αλλάξει. Όπως είχα γράψει, όμορφο πρόσωπο (σαν έφηβη) & σώμα, περίεργο σχήμα κώλου. Με θυμόταν από την προηγούμενη φορά, ήρθε & έκατσε να με χαιρετίσει. Την κέρασα ποτό, τυπική κουβεντούλα σε επίπεδο του αν & που θα πάμε διακοπές. Από μόνη της με παρότρυνε να την χουφτώνω, βυζάκια & μπούτια. Προτείνει για prive, της αναφέρω πως γουστάρω να γλείφω βυζιά & δέχεται, αρκεί να είναι double dance, που δεν με πείραξε γιατί αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Ανεβαίνουμε στα ιδιαίτερα του πρώτου ορόφου, πολύ καλός χορός, χόρτασα βυζάκι (είχε & σκουλαρίκι στη ρώγα, που με τρέλανε). Στο τέλος με ευχαρίστησε & μου είπε πως την επόμενη φορά, θα δώσει βυζάκι & σε απλό prive ή γλυφοκώλι σε double dance.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 10, 2024
Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 elpotero, Eklexios_Megas, argyrotoxos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Αυγούστου, 2024
Φαίνεται μερακλίδικο κορίτσι η συγκεκριμένη αν προσφέρει και γλυφοκώλι πάντως οποιαδήποτε είναι εξηγημένη σου λέει θες γάβρο τόσα € γαρίδα τόσα .
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1