Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 124 10
Στριπτιτζάδικα
181300
Γενική βαθμολογία
4.7
Εμφάνιση κοριτσιών
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
4.0
Χορός κοριτσιών (privé)
4.0
Χώρος
5.0
Μουσική
5.0
Ποιότητα ποτών
5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Ετεροχρονισμένη κριτική για επίσκεψη πριν από αρκετές εβδομάδες. Σε αυτό το μαγαζί είχα πάει 5-10 φορές όταν ήμουν φοιτητής στο τέλος της δεκαετίας του 2000 και είχα καλές αναμνήσεις. Επίσκεψη από σπόντα βράδυ καθημερινής καθώς πέρναγα από κει και είπα να δω τι γίνεται και να πιω μια μπύρα μετά από αιώνες. Σχετικά λίγος κόσμος και λίγες κοπέλες, κάποιες καλές, οι πιο πολλές αδιάφορες. Χοροί στην πίστα υποτονικοί. Μου ήρθε μια εντυπωσιακή Ουκρανή, την κέρασα ένα ποτό (νομίζω 30 ευρώ) και άρχισε να μου αναλύει το βιογραφικό της στο στυλ δούλεψα από τότε μέχρι τότε στην Αγγλία, μετά πήγα στην Πορτογαλία κλπ λες και είμαι HR manager σε στριπτιζάδικο και θα την προσλάβω, αν την άφηνα λίγο ακόμα θα μου έδινε και references από κανένα πορτιέρη στη Λισαβόνα. Μαλακία μου που της πήρα ποτό αλλά ήταν ωραία γκόμενα, μίλαγε και καλά αγγλικά και με έπεισε. Μου λέει θα κεράσεις και δεύτερο ποτό, της λέω έτσι όπως πάει η κουβέντα σε λίγο θα μου πεις να σε ακολουθήσω και στο Linked In οπότε ας το αφήσουμε. Μου είπε για πριβέ αλλά έκανε μόνο full nude χορό με 50 ευρώ και δεν ακολούθησα. Αν έδινε φουλ πακέτο μάλλον θα είχα πάει. Αν θυμάμαι καλά μετά ήρθε και μια άλλη και την πήρα 1-2 απλούς χορούς πριν φύγω. Από μέτρια και προς τα κάτω η όλη φάση, δε νομίζω να ξαναπάω.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 26, 2024
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού