Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 183 10
Στριπτιτζάδικα 319988
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
1.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Βολτα σαββατοβραδο κατα τις 2. Λιγοστος κοσμος για σαββατο βραδυ σε συγκριση με παλιοτερη επισκεψη ,ισως λογω καλοκαιριου..γενικα εχει ωραια μωρα και ποτα καθαρα αλλα τα θετικα σταματουν εδω.απολυτη κοροιδια-ξεπετα στους χορους και στα πριβε τυποι!ξενερωσα τη ζωη μου και μου χαλασαν τη βραδια εκει περα.
πρωτος χορος απλος και η τυπισσα να ειναι στον αερα και να λικνιζεται...και μετα οταν με καβαλαει να ειναι σε αποσταση απο το καβλι μου για να αποφυγει το τριψιμο..οτι να ναι!!! το προσπερναω..ερχεται μια ουκρανιδα νεαρη ακρως ερωτευσιμη και λεω εδω ειμαστε,παμε για ενα απλο πριβε και βλεπουμε..αμ δε..απο τα χειροτερα πριβε ολων των εποχων ,η πληρης απογοητευση..δεν περνανε 3-4 λεπτα και μου λεει θες να συνεχισουμε πανω? οχι της λεω να συνεχισουμε εδω το πριβε. μα τελειωσαμε λεει ,τελος ο χρονος!!! λεω μου κανει πλακα τωρα δε μπορει! το μωρο σηκωνεται και φευγει κι εγω μενω μαλακας τυποι μου.πηγα στον υπευθυνο και του λεω αυτο κι αυτο..λεει δικιο εχεις ειναι τουλαχιστον 10 λεπτο το πριβε και μου λεει φωναξε την κοπελα γιατι σε ειδα που μπηκες πριν λιγο(ειχα πληρωσει σε αυτον).αφου της λεει 2 φωνηεντα ερχεται μουτρωμενη για να παμε για τη συνεχιση του πριβε και μου λεει το μαλακισμενο: δεν εισαι αντρας , δε φορας παντελονια! δλδ κανει τη μαλακια της και ειναι και απο πανω!!! εκανε αλλα 4-5 λεπτα ενα χορο ντεκαβλε τελειως (για να συμπληρωθει το δεκαλεπτο) και μου λεει ενταξει τωρα?? καλα κρασια λεω εγω...
πινω ενα ποτο ακομα και ερχεται μια επισης ουκρανιδα αρκετα εμφανισιμη..αντε παμε για χορο..ξεκιναει χορο και μετα απο 1 ΛΕΠΤΟ μου λεει τελος! κοπελα μου ο χορος ειναι 3 λεπτα, τι λες? οχι λεει αμα θες παμε πριβε! παω παλι στον υπευθυνο στην εισοδο των χορων και του λεω: δε θα με τρελανετε εσεις σημερα, πριν 1 λεπτο δε σε πληρωσα για να μπω? ναι μου λεει! και τοτε τι μαλακιες ειναι αυτες? τι να σου πω, δικιο εχεις, μου απανταει..κατσε να της πω. τσαντιζομαι κι εγω και του λεω: αστο φιλε, πολυ απλα δε ξαναρχομαι,ελεος με την κοροιδια.ερχομαι να περασω καλα και ξενερωνω τη ζωη μου. ουτε να αυτονοητα δεν τηρουνται!

Προσοχη τυποι !!! Το μαγαζι ειναι γεματο αρπακτικα-στριπερ που κοροιδευουν. ΜΑΚΡΙΑ!!! Δε σεβονται τον πελατη κι απο εμενα μαυρο!!!
Sandro86
Σεβαστός
Εγγραφή:
5 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
2.261
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 John_282, paparoupas, Quarantaris και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Αυγούστου, 2023
Εδω εγω εκνευρίστηκα με τη περιγραφή! Παικτη καλα που ξέρεις να κινείσαι σε τέτοια μαγαζιά,αν ήταν κανα άλλος θα έλεγε και ευχαριστώ Κεφάλι σε τοίχο!
review reaction 1 Bartender 74, bixterious
24 Αυγούστου, 2023
Πολύ λυπηρό για ένα μαγαζί που παλιά τα έσπαγε.
Φταίμε όμως και εμείς.
Όταν σου είπε ότι Δεν Φοράς Παντελόνια έπρεπε κατευθείαν να πας στο μάστορα εκεί και να του τα πεις αυτά. Τι περίμενες ότι θα σου κάνει ωραίο χορό.? Ίσως να μην είχε η τύπισσα μετά πολύ ήρεμη βραδιά με τους τηγανοκέφαλους!
review reaction 1 Bartender 74
24 Αυγούστου, 2023
πεταμενα λεφτα μωρε,πηγαινα πιτσιρικα σε στριπτιτζαδικα,
φυλα τα λεφτα σου για να γαμησεις κατευθειαν
review reaction 1 BisexualWannabe, Bartender 74
24 Αυγούστου, 2023
παίκτη μου απαράδεκτοι, φυσικά είναι σε γνώση του "υπεύθυνου" το πώς δουλεύουν οι κοπέλες, εγώ δε θα δεχόμουν πίσω την κοπέλα, θά του λεγα δώσμου μιά φρη, φυσικά δε θα μού δινε και θάφευγα..
review reaction 1 BisexualWannabe, Bartender 74
24 Αυγούστου, 2023
Μακριά από Ουκρανέζες και Ρωσίδες.. Πολύ κατώτερης ποιότητας... Μόνο Μιλένα ρε!!
24 Αυγούστου, 2023
Αγαπητε @sandro86 τα τελευταια χρονια να παιρνεις χορους σε στριπτιζαδια ειναι σκετη μαλακια Τα μaλακισμενα τυπου Αλκατραζ νομιζουν οτι σου κανουν χαρη αν τις βλεπεις να σου χορευουν Φταινε βεβαια και οι μουνοδουλοι με τα onlyfans
Εχω γραψει πολλα χλμ σε τετοια μαγαζια και ποτε δεν παιρνω χορους Πηγαινω για να χτυπησω κανενα ωραιο μουνακι για εξω με επιτυχια 1 στις 10
review reaction 1 BisexualWannabe, Bartender 74
30 Αυγούστου, 2023
Ένα από τα καλύτερα στριπτιζάδικα στην Αθήνα. ?
07 Σεπτεμβρίου, 2023
Εχω μερικούς μήνες να παω, αλλά ναι έτσι είναι δεν αξίζουν οι απλοί χοροί ούτε το πριβέ τον 50, είναι τελείως κοροιδία, πεταμένα λεφτά. Μαλλον θέλει παραπάνω, για να γίνει κάτι, και αν.
review reaction 1 Bartender 74
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8