Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 3 10
Strip Clubs (Abroad) 8799
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοριτσιών

9.0
Χορός κοριτσιών (πίστα)

9.0
Χορός κοριτσιών (privé)

1.0
Χώρος

4.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

10.0
Πρόσβαση/parking

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
κορίτσια το μέρος αυτό είναι ακατάλληλο για ενηλίκους και πολύ κατάλληλο για ανηλίκους!Όποιος πάει με μετρό κατεβαίνει στη στάση mustek ή museum και περπατάει πολύ λίγο στον κεντρικό δρόμο της πράγας όπου βρίσκονται τα περισσότερα στριπομπουρδελοπουτανάδικα της πολης.....μαύροι(σουηδοί κατά τον κολλητό μου) κουκουλοφόροι κάνοντας πατινάζ στο χιόνι που έριχνε από τα ξημερώματα του σαββάτου σε πλησιάζουν από όλα τα μαγαζιά προσπαθώντας για τον άρτον τους να σε δελάσουν να έρθεις μαζί τους...εμείς όμως είχαμε αποφασίσει....χότ πέππερσ για σάββατο βράδυ...μπαίνουμε μέσα λοιπόν και αφού κατεβαίνουμε τα σκαλιά τρώμε και μια αντιαισθητική σφραγίδα στο χέρι μας για να μας...ξέρουν...ο χώρος μέσα δε λέει κάτι το ιδιαίτερο,πολύ μικρός και στενάχωρος για πράγα...αλλά από τεμάχια αρρώστια...μιλάμε αν είχα τον νόκια μαζί μου θα χε πάθει εγκέλαδο!!!!!Μεγάλο χαμόγελοΟυγγαρορουμάνικοι ποιμενικοί έτοιμοι να σε κατασπαράξουν σε χρόνο ντέτε....τσέχικα κουκλιά να μυρίζουν μουνίλα ακομη και από την κωλότρυπα...μπύρα σούπερ να ρέει και εγώ ώς γνήσιος στριποκολώνας να έχω πάθει μπακακάου!!!Αλλά τί να το κάνεις αφού το μόνο που μπορείς να κάνεις σε αυτό το ίδρυμα είναι να χουφτώσεις στο πριβέ(του κώλου πριβέ)πληρώνοντας συνολικά 1500 κορώνες δηλ. περίπου 60 ευρώ.Η Ξενέρα η ίδια,αλλά το επίπεδο μουνιών για στρίπ πολύ καλό....Κάτσαμε 2 ωρίτσες,ήπιαμε 3 ωραία μπυρόνια και πήραμε και από ένα πριβέ ο καθείς έτσι για το ονόρε προτού αναχωρήσωμεν...
Τιμημένος
132
Πόντοι:
2.266
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2012
Δηλαδη για να καταλαβω Παθιαρη μου..Υπαρχει λαος που ειναι ποιο μαλακας απο τον Ελληνα ? 60 ευρω το πριβε χωρις φραπε ? Χμμμ;
21 Νοεμβρίου, 2012
η σφραγιδα αυτη ειναι παρασημο ρε φιλε ..το καλυτερο μερος εβερ για να πιεις μερικες μπυρες και να θαυμασεις τσεχικη ομορφια απο κοντα ...
22 Νοεμβρίου, 2012
Οφείλω να πω ότι τα 60 είναι πολλά για ένα χωρό, αλλά συμφέρει αν αναλογιστείς το σε τι "μπάζα" (συγκριτικά μιλάω πάντα) δίνεις 20-30 στην Ελλάδα για έναν χωρό ... έεεεεεερε τι μου θύμισες!!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3