Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 130 10
Sex Studio
169640
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η Νάταλι είναι μια πρόσχαρη με θετική αύρα Ρωσίδα milf με μοντελίσιο κορμί, απαλό δερματάκι, κοντό αγορέ ασύμμετρο καστανόξανθο μαλλί και ύψος περίπου στο 1,65. Όπως λέω και στον τίτλο της κριτικής μου η Νάταλι η είναι η Βασίλισσα του squirting, μιλάμε η κοπέλα χύνει ακατάπαυστα ποτάμια. Όταν μπαίνει στο δωμάτιο στρώνει ένα ειδικό σεντόνι μιας χρήσης για να μην λερωθεί το στρώμα από τα ποτάμια που χύνει μέσα στην καύλα της το μωρό.
Ξεκίνημα με πολλά προκαταρκτικά και άνεση χρόνου, γλωσσόφιλα, πουτσοτριψίματα και τσιμπούκωμα από μεριάς της με καραμέλωμα και περιποίηση των φρεσκοξυρισμένων μου αρχιδιών. Στο σεξ παιχτήκανε τρεις στάσεις, cow girl, reverse cow girl και missionary όπου έχυνε ποτάμια καθόλη την διάρκεια της συνουσίας και έπειτα ήρθε και το δικό μου τέλος μετά από αρκετής ώρας σφυροκόπημα. Ο χρόνος παραμονής μέσα στο δωμάτιο ήταν +25 λεπτά. Δικαιωματικά της αξίζει μια θέση στο Top 5 της μπουρδελοκατάστασης της Θεσσαλονίκης γιατί οι επιλογές από στανταράκια με καλές υπηρεσίες είναι μετρημένες στα δάκτυλα πλέον. Θα ανανεώσω το ραντεβού μου με την Νάταλι πολύ σύντομα.
Ξεκίνημα με πολλά προκαταρκτικά και άνεση χρόνου, γλωσσόφιλα, πουτσοτριψίματα και τσιμπούκωμα από μεριάς της με καραμέλωμα και περιποίηση των φρεσκοξυρισμένων μου αρχιδιών. Στο σεξ παιχτήκανε τρεις στάσεις, cow girl, reverse cow girl και missionary όπου έχυνε ποτάμια καθόλη την διάρκεια της συνουσίας και έπειτα ήρθε και το δικό μου τέλος μετά από αρκετής ώρας σφυροκόπημα. Ο χρόνος παραμονής μέσα στο δωμάτιο ήταν +25 λεπτά. Δικαιωματικά της αξίζει μια θέση στο Top 5 της μπουρδελοκατάστασης της Θεσσαλονίκης γιατί οι επιλογές από στανταράκια με καλές υπηρεσίες είναι μετρημένες στα δάκτυλα πλέον. Θα ανανεώσω το ραντεβού μου με την Νάταλι πολύ σύντομα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;