Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 237 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πέρασμα από τα μέρη τα γνωστά απόγευματοβραδο και πήγα στοχευμένα στο συγκεκριμένο μέρος μιας και μου είχε κινήσει την περιέργεια η συγκεκριμένη κοπέλα. Από Ταϋλάνδη ομορφούλα, όχι πολύ ψηλή (γύρω στο 1.65;) χαμογελαστή με σιδεράκια, όμορφο κορμί και πολύ ωραίο κωλαρακι. Αδυνατουλα με σφιχτό σχετικά σώμα και επιδερμίδα βελούδο. Για τους λάτρεις του ασιατικού αξίζει μια δοκιμή σιγουρα. Θετικό το ότι ξεκινάει από 30 και ανεβαίνει ανά δέκα για γυμνό τσιμπουκι, τελείωμα στο στόμα κτλ κτλ κτλ.

Ηλικία 22 είπανε, μπορεί και να είναι εκεί γύρω μιας και στις Ασιάτισσες μέχρι μια ηλικια μπορεί να φαίνεται από 22-30φευγα (ανάλογα ποτέ θα σπάσει το πρόσωπο).

Αγωνιστικά τώρα, καλό τσιμπουκι βαθύ με γλείψιμο αρχιδιων (καθόλου δόντι) και συνεχή χάδια καθώς τον παίρνει μέσα. Δίνει φιλακια με γλώσσα, δεκτική σε όλα δε κλωτσάει, απλά παιχνίδια με κωλο, πρωκτικό κτλ δεν κάνει. Διεκπαιρεωτικη δε θα την πω με τίποτα, απλά βάζω ίσως γιατί από ένα σημείο και μετά μου έδωσε την εντύπωση σαν να περίμενε ποτέ θα τελειώσω. Θα δοκιμάσω άλλη μια φορά σίγουρα για να έχω κάτι πιο ολοκληρωμένο. Γενικά ήταν τίμια η συνεύρεση με ένα ομορφο κορίτσι. Καμία σχέση με τις ασιατικές φόλες που έχουν έρθει στο παρελθόν.

ΥΓ. Πολύ πιτσιρικαρία το βράδυ, ανά 5-6αδες πάνε. Επίσης τελευταία (ειδικά προς τα εκεί) ρομα πλανόδιοι θέλουν συνέχεια να σου πουλήσουν πράγματα (με υπερβάλλων ζήλο θα έλεγα)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2023
Όνομα κοπέλας
Μάγια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως