Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 237 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Από κριτικές πολλών συναγωνιστών και συνοδοιπόρων που είχα διαβάσει, μπήκα στο πειρασμό να γνωρίσω τη Ρίτα από κοντά, για να διαπιστώσω αν αυτά που λέγονται και γράφονται είναι αληθή. Εν μέσω της μπουρδελότσαρκας, μη βρίσκοντας κάτι αξιόλογο στα άλλα "σπίτια", βρέθηκα έξω από ένα από τα ξύλινα σπιτάκια του Las Vegas και η τσατσά, καλησπερίζοντα΄ς με, μου αναγγέλει τη Ρίτα και με ρωτάει αν τη γνωρίζω. Της απαντάω μονολεκτικά "όχι" και μου συστήνει να περιμένω να τη δω, γιατί βρίσκεται στο δωμάτιο.

Περιμένοντας στο σαλονάκι, γλυκοκοιτούσα τη τσατσα΄ , αφού φορούσε ένα σέξυ πολύχρωμο κολάν που τόνιζε ιδιαίτερα τα πλούσια κολομέρια της. Πληθωρικότατη και με καμπύλες, η "υπηρεσία"! Αυτή μπαινόβγαινε, σαν να έκανε πασαρέλα στο χώρο και εγώ, ανέμενα τη Ρίτα να βγει...Ώσπου, βγαίνει από το δωμάτιο και με ένα πλατύ χαμόγελο, με χαιρετάει καθήμενη στο μπράτσο της πολυθρόνας! Με σηκώνει, κρατώντας το χέρι μου και με οδηγεί αργά προς το δωμάτιο...Δίνω το ΟΚ στη τσατσα΄ και πληρώνω το "παράβολο" των 40 Ευρώ (χαλαρό πρόγραμμα). Φρεσκαρίζομαι στα γρήγορα (είχα κάνει ήδη μπάνιο στο σπίτι) και μετά από λίγο, μπαίνει η Ρίτα.

Η Ρίτα είναι από Ουκρανία, μιλάει ελληνικά αλλά δε καταλαβαίνει κάποιες λέξεις, είναι καστανομελαχροινή με μαλλί μπούκλα μέχρι τους ώμους, γύρω στο 1.65 με 1.70 περίπου, αλλα΄ νομίζω ότι το δυνατό χαρακτηριστικό της πέρα από το σώμα της που είναι ωραίο και σχετικά αδύνατο, είναι τα μάτια της. Βρέθηκα πολύ κοντά της και τα πρόσεξα. Είναι εκφραστικά, όπως άλλωστε και όλο το πρόσωπό της, σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι κάπου οικεία.

Για αρχή, με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα! Σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή, τη Βλάντα. "Σχολή Βλάντας"! Ακριβώς, ίδιο στυλ με τη Βλάντα. Το μόνο που μου προξένησε ελαφρά αρνητική εντύπωση ήταν η μυρωδιά του στόματος. Μύριζε τσιγαρίλα, προφανώς θα κάπνισε στη κουζίνα πριν έρθει...Αφού "εξαντλήθηκα" από γλωσσόφιλα, ανέβηκε στο κρεβάτι στα 4 όπου της έριξα κανα δύο χαστουκάκια στην ομολογουμένως όμορφη κολάρα της, όπως και της "ρούφηξα" εντελώς τα κολομέρια της (σχεδόν τα κοκκίνισα). Ακολούθησε μία πίπα, καλή θα τη χαρακτήριζα και ευτυχώς για μένα, χωρίς δόντι. Μου έβαλε σκουφί και τη γύρισα στη ιεραποστολική, όπου μετά από πολύ δυνατό σφυροκόπημα (το άντεξε η ρουφιάνα-είναι, φαίνεται, "σκυλί του πολέμου"), έχυσα μέσα της. Κατά τη διάρκεια, φυσικά, δε παραλείφτηκαν τα γλωσσόφιλα εκατέρωθεν που έδιναν μία έξτρα πινελιά καύλας.

Εν ολίγοις, η πρώτη μου γνωριμία με τη Ρίτα έχει θετικό πρόσημο. Ο χαρακτηρισμός "ίσως" που έβαλα στο αν θα τη ξανασυναντου΄σα, αφορά τη δοκιμή και άλλων υπηρεσιών που διαφημίζει στο πρόγραμμα΄ της...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
5.718
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alladalla, Moku, Blastbeat208 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2023
Ωραία η περιγραφή τύπε, αλλά το ότι σε ενόχλησε η τσιγαρίλα και όχι η πουτσίλα από το στόμα της, μου ήρθε κάπως Ευλόγησον
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1