Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 237 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επιστροφή στο τόπο του εγκλήματος...Δε πρόκειται για κάποιο σενάριο, αλλά για την επίσκεψή μου στο εν λόγω οίκο, όπου κατοικοέδρευε η γνωστή και μη εξαιρετέα, Βλάντα!
Μπαίνω στο μαγαζί και μου ανακοινώνει η τσατσά ότι έχει τη Βλάντα. Μόλις την είδα, της έσκασα ένα χαμόγελο και με νόημα λέω "θα περάσω"!

Μετά από κάποια λεπτά, σκάει μύτη το μωρό και ξεκινάμε με τι άλλο; Γλωσσόφιλα μέχρι τελικής πτώσης! Τα δίνει και το ευχαριστιε΄ται με το παραπάνω. Άλλο που δεν ήθελα και εγώ, να τα "εισπράξω". Αφού χαμουρευτήκαμε στο όρθιο με φιλιά, τη ξαπλώνω και τη γλείφω από τη κορυφή έως τα νύχια, με ιδιαίτερη έμφαση φυσικά, στο μουνάκι της, το οποίο ανταποκρίνεται και υγραίνεται άμεσα. Επειδή την έγλειφα κανα τέταρτο, έφτασε σε οργασμό τέσσερις! φορές...Ειδικά, η πρώτη της ήταν και η πιο έντονη, αφού παρατήρησα στο τε΄λος , σπασμούς στο σώμα της και τρέμουλο.

Μετά, ήρθε και η σειρά μου...Ξαπλωμένος, με πλακώνει στη πίπα ακα! Δε το έβγαλε καθόλου από το στόμα της, μου το είχε "φυλακίσει" και το "παίδευε" με τη γλώσσα της, τα φτυσίματα που έριχνε κατά διαστήματα στη πούτσα για να υγραίνεται, γενικά την ευχαριστήθηκα, όπου μετά από λίγο, έχυσα στο στόμα της και μετά, σηκώθηκε και τα έφτυσε.

Αγκαλιαστήκαμε, ξαναγλωσσοφιληθήκαμε και χαιρετηθήκαμε, μέχρι την επόμενη συνάντηση...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βλάντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!