Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 401422
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Με λιγα λογια,... μαυρα χαλια!!!.

Σε ξεγελαει η εμφανιση που ειναι καλη και φυσικες της βυζαρες που ειναι κολαση, αλλα μερχι εκει και μην παρεκει!! Με το που μπηκε στο δωματιο εβγαλε την καποτα και μου την φορεσε στο καπακι και ενο ακομα ηταν χαλαρος, αρχιζει μια υποτιτηεμενη πιπα (να την κανει ο Θεος πιπα) και σε 3 λεπτα και αφου παστονετε στο λυπαντικο (αυτο το θεμα με το λυπανικο ειναι καινουργιο κολπο ειπαμε ναι αλλα οχι και ετσι, βαζου τοσο πολυ που ειτε τις γαμας ειτε οχι το ιδιο και το αυτο,ελεος),ερχεται απο πανω και αρχισει ενα ξενεροτο κουμημα για 2 λεπτα και μετα στεινετε στα 4 για να την γαμισω, σαν να γαμουσα κουτσουρο μαγκες, η γκομενα τιποτα παντελος ανεκφραστη και κρυα σαν ντουβαρι, αντε να τελειωσεις. Την αλλαξα 2-3 στασεις αλλα τιποτα τα ιδια χαλια, μετα κανα 10λεπτο μου λεει "1 λεπτο ακομα" και με ξενερονει εντελος, οντος στο λεπτο μου λεει τελος χρονου και την κανει ελαφρα χορις καν να κοιταξει πισω της ουτε γεια δεν ειπε το νταμαρι. Δεν εχω ξαναπετυχει τοσο χαλια κατασταση οπου ακουτε Ναταλι να την κανετε αμεσα!! Το ζωο αυτο δεν ειναι ουτε για δοκιμη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2009
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Σεβαστός
12
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού