Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 151 10
Sex Studio
145507
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χθεσινοβραδινη επισκεψη γυρω στις 03:00,μπαινω μεσα ημουν μονο εγω στο μαγαζι και βγαινει το πυρκαυλακι η Μιλανααααααααα.......Ερχεται προς το μερος μου αρχιζει να μου μιλαει με μια αισθησιακη φωνη και να με χαιδευει τον λουτσο,εξω απο το παντελονι φυσικα,μπροστα στην τσατσα...!!!!!!!Πως να αντεξω ο ανθρωπος κι εγω,δινω το 50αρικο και μπαινω.Ερχεται μετα απο 5 λεπτα ο κοριτσαρος,κανουμε λιγο παιχνιδακι στα ορθια και μετα την πεταω στο κρεβατι.Με φιλουσε ασταματητα με γλωσσα και τοτε αγγιζ το μουνακι της και διαπιστωνω πως ηταν οχι απλα μουσκεμα,αλλα νομιζες οτι ετρεχε η βρυση...Συνεχιζα εγω να το επεξεργαζομαι λοιπον ωσπου ηρθε το 1-0 για τη Μιλανα.Με βαζει κατω μετα με φιλαει σε ολο μου το κορμι και στη συνεχεια με περναει το λαστιχο.Εκπληκτικη deep-throat πιπα,φυσικα μου ειχε γινει τουμπανο και δε μπορουσε να τη βαλει ολη και πνιγοτανε και αυτο με καυλωνε ακομα περισσοτερο.Ανεβαινει μετα απο πανω μου και αρχιζει τον χορο...Εκει εγινε το 2-0...Εβγαζε κατι κραυγες οργασμου πολυ δυνατες (ντραπηκα λιγο να σας πω την αληθεια,αλλα με καυλωνε κιολας αυτο).Τη γυριζω μετα ιεραποστολικο,οπου και τελειωσα.Με φιλουσε συνεχεια και αφου τελειωσα δε με αφηνε να βγαλω εξω τον λουτσο μου.Ηταν μοναδικη εμπειρα πρωτη φορα πηγαινα με την κοπελα και πιστευω απο δω και περα θα πηγαινω μονο σε αυτην.Στα μειον τωρα η τσατσα η οποια εβαζε τερμα τη μουσικη στο δωματιο και με εκοβε,για να προειδοποιησει τη Μιλανα οτι τελειωσε ο χρονος (ευτυχως το κοριτσι ηταν ανενδοτο) και τα ψιλολερωμενα σεντονια...Τσατσογρια αντι να βαζεις τερμα τη μουσικη δε πας να αλλαξεις κανα σεντονι???
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2009
Όνομα κοπέλας
Μιλάνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού