Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 218 10
Sex Studio 323774
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Γυρω στις δυο το μεσημερι περασα απο την βριλησου 46 και αντικρυσα αυτο το πανεμορφο μωρο ονοματι κιμ.Ο χωρος ηταν καθαρος και η τσατσα μου προσφερε κρυο νερο.Μου ειπε τι προγραμμα κανει η κοπελα και αποφασισα να παρω το sex show.Μπηκα στο δωματιο και σε λιγο εμφανιστηκε η καυλωμενη κιμ, κρατωντας στα χερια της ενα πουτσο ροζ.Ξεκινησε με κουβεντουλα και χαδακια σε ολο το κορμι, και αρχισα να της χαιδευω τα μικρα βυζακια της που ειχαν γκαβλωσει απιστευτα οι ρωγες της.Αρχισε παιχνιδι με το δονητη της που τον ετριβε και τον εβαζε μεσα στο μουνι της.Μετα αρπαζει το δικο μου πουτσο με μανια φορωντας του προφυλακτικο,και ξεκινησε μια πιπα απιστευτη κοιτωντας με στα ματια δεν αντεξα αλλο απο την γκαυλα και της ζητησα να ξεκινησουμε γιατι ηθελα να γευτω το υγρο μουνακι της.Της ειπα να ανεβει απο πανω αρχιζοντας το σφυροκοπημα που δεν ειχε τελειωμο,μετα την γυρνω στα τεσσερα που εκει εβλεπα και επιανα την υπεροχη κωλαρα της και με ολη μου τη δυναμη το εβαλα μεσα στο υγρο μουνι της σπρωχνοντας οσω πιο γρηγορα και δυνατα μπορουσα ενω εκεινη φωναζε απο την ευχαριστηση που της ειχε ερθει.Τελειωσα με τετοια γκαυλα μεσα στο μουνι της που αρχισαν να τρεμουνε τα ποδια μου.Τελικα αξιζει τα λεφτα που παιρνει με το παραπανω.Μπραβο σου κιμ απεκτησες ακομα ενα πελατη.Εχω γαμησει αρκετες κοπελες μπορει και πεντακοσιες αλλα η κιμ ανηκει στη πρωτη δεκαδα.Την τσεχικη αυτη μουναρα θα ξαναγαμησω συντομα αξιζει πολλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2009
Όνομα κοπέλας
Κιμ
Νέο Μέλος
16
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού