Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 237 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Νομίζω ότι ο τίτλος που έβαλα τα λέει όλα, γιατί η Βλάντα αποτελεί την ερωτική φαντασίωση της σέξι θείας που όλοι θέλουμε να συνευρεθούμε ερωτικά μαζί της. Λοιπόν πέρασμα χθες Κυριακή απόγευμα από το las vegas για να συναντήσω την Βλάντα μιας και είχα αρκετό καιρό να περάσω μαζί της, νομίζω την τελευταία φορά που πέρασα μαζί της αν θυμάμαι καλά ήταν όταν δούλευε στο villa erotica. Επειδή έχουν αναφερθεί πολλοί συναγωνιστές για την Βλάντα με τα καλύτερα λόγια και εγώ τόσο καιρό δεν ανέφερα σε κάποιο σχόλιο μου κάτι, αξίζει πραγματικά αυτή η κοπέλα της προσοχής μου και να γράψω και εγώ δυο λόγια. Γιατί η Βλάντα είναι μία από τις κοπέλες που δουλεύουν στα studio της πόλης και αποτελεί ένα από τα απόλυτα στανταράκια, σέβεται μέχρι και το τελευταίο ευρώ που αφήνει ο πελάτης όποιο πρόγραμμα και αν διαλέξει από το απλό των 30 ευρώ ως και μεγάλα προγράμματα για όποιον θέλει να περάσει σούπερ μέσα στο δωμάτιο. Από ηλικία, εμφάνιση, σωματότυπο, χρώμα μαλλιών κτλ έχει γραφτεί πολλάκις από τους συναγωνιστές. Πέρασα με το πρόγραμμα των 40 ευρώ που περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό. Ξεκίνημα του αγώνα με φουλ προκαταρκτικά βαθιά γλωσσόφιλα πουτσοτρίψιμο και μαεστρική πίπα με μπόλικο καραμέλωμα και αρχιδογλύψιμο. Στο σεξ παιχτήκανε δύο στάσεις cow girl αρχικά και στη συνέχεια ιεραποστολικό που σε εκείνο το σημείο θα έλεγα ότι κάναμε έρωτα όπως κάνουν τα ζευγάρια που βρίσκονται στην αρχή της σχέσης όλο μες την καύλα και τα μέλια χύνοντας με τόση ορμή και καύλα μέσα στην καπότα. Έπειτα ακολούθησε λίγο social για την πατρίδα της την Ουκρανία μιας και ανέβαινα συχνά στην Ουκρανία πριν τον πόλεμο, μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που θυμόταν την συζήτηση που είχαμε τότε για την πατρίδα της όταν δούλευε στο villa erotica. Σίγουρα θα υπάρξει repeat τις επόμενες μέρες κανά δυο τρεις φορές ακόμη.
Μετά θα πάρει σειρά και η Τάνια από το belarus και η Κατερίνα από το Venus για 2 με 3 repeat
Αυτά τα ολίγα προς το παρών, εύχομαι σε όλους να έχετε μια καλή εβδομάδα με μπόλικο σεξ και θετική ενέργεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βλάντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
19
Πόντοι:
3.346
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kassler, Solar, savvass και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2023
Βλάντα...Ή πιο απλά, η ιέρεια του σεξ...Περνάς καλά μαζί της και το πιο σημαντικό: Φεύγεις από τον οίκο ικανοποιημένος και με χαμόγελο ευτυχίας! Συστήνεται, "με κλειστά μάτια"!
review reaction 1 Κούλης Χρυσός
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1