Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271910
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
χτες κατα τις 03.00 η ωρα η επισκεψη μου στο μαγαζακι αυτο!βασικα ειναι ενα μικρο σπιτακι χωρις μεγαλη ανεση και αρκετες ελλείψεις οπως πχ δεν εχει tv στο δωματιο,θα μου πειτε τωρα, ρε φιλε για να δεις τηλεωραση πας?δεν εχετε και αδικο.κατα καιρους ομως εχω πετύχει αστερια οπως συνέβη και χτες!παμε στο ψητο τωρα.καθολου κοσμος στο σαλονι, ερχτεται η πολυ ευγενική τσατσα και μου λεει οτι σημερα εχουμε την ελενη.ειναι μια μελαχρινη γυναικα πληθωρική με ωραιες καμπύλες 3αρι+ βυζι πολυ ωραια ποδια και επισης τουρλοτο κωλαρακι...μπαινω στο δωματιο και μετα απο λιγο σκαει η γκομενα.μιλαμε λιγο στην αρχη και μου λεει οτι εχει καταγωγη απο Αιγυπτο.χωρις πολλα πολλα τον παίρνει στο στομα αφου ειχαν προηγηθεί καποια χαδακια και φιλακια στο σωμα.η πιπα δεν ηταν και η καλύτερη που μου εχουν παρει αλλα το πάλευε να με ευχαριστήσει.μετα απο πανω η ελενη που σιγουρα ξερει να κουνιέται .την βαζω στα 4 και ειδα οτι εχει αρκετα δουλεμένη κωλοτρυπίδα...ετσι εισαι λεω?της καρφωνω και ενα δαχτυλο και συνεχιζω να την πηδαω..δεν άργησε πολυ και ηρθε το τελος.σε γενικες γραμμες περασα ωραια.ειναι ενα ευχάριστο πλασμα που δεν δυσανασχετεί και γενικα ειναι θετικη..μαγκες δεν θα το κλαίτε το 50αρικο...περαστε κοσμε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2009
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Ενεργό Μέλος
15
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού