Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 369676
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά τις πρωινες εκρηξεις στην γειτονικη περιοχη της Κασσανδρας, αποφασισα πως πρεπει να ξεφορτωθω και εγω λιγο απο το υγρο μου πυρ για να μην εκραγω.

Επισκεψη λοιπον στην γνωστη πιατσα των στουντιο, μια και σε λιγες εκατονταδες μετρα βρισκεις δεκα. Η Αμαντα ομως κερδισε κατα κρατος τις υπολοιπες υπαρξεις με το γλυκο της χαμογελο, τον υπεροχο κωλο της, τα εκφραστικα της ματια, τα ατελειωτα ποδια της, και τα στητα μεσαιου μεγεθους βυζια της. Μου φαινεται πως μοιαζει για Ελληνιδα, αλλα και ορκο δεν παιρνω. Παιρνω ομως την Αμαντα για μια μαχη. Απλο προγραμμα και μετα απο αναμονη περιπου εικοσι λεπτων εισοδος στο δωματιο και εναρξη των εχθροπραξιων. Η κοπελα φυλαει και χαιδευει σαν να εισαι με την κοπελα σου, μονο που το κανει με πιο επαγγελματικο τροπο, σου φοραει το αντιπαθεστατο αλλα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ σκουφακι και συνεχιζει με πολυ καλο στοματικο. Δεν χρειαστηκε και πολυ κοπο μια και ηταν ηδη σηκωμενα τα πραγματα, αρα προχωρησαμε στα επομενα. Σεξ με πολλες παραλλαγες και στασεις απο Πειραια μεχρι Κηφισια, χωρις βιασυνες και με υπομονη και με το χαμογελο που σε κερδιζει και σε σκλαβωνει. Καταθεση σε ιεραποστολικο με θεα το προσωπο της. Δεν εχω να προσθεσω κατι μια και εφυγα απολυτα ευχαριστημενος. Ευχαριστω τους συναγωνιστες για τις ενημερωσεις εδω και δυο χρονια περιπου, θα προσπαθησω να γραφω ξαι εγω οσο πιο συχνα μπορω .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2009
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού