Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 191 10
Sex Studio 162377
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλησπερα στην ομάδα
Πέρασμα ξανά απ την όμορφη γειτονιά του έρωτα , χωρίς κατι κατά νου, απλά με το ότι προστάξει το κατω κεφάλι............
Πέρασα σχεδόν απ όλα τα μαγαζιά που ήταν ενεργά και προσπαθούσα απλά να αποφύγω την φόλα........χωρίς πολλές απαιτήσεις λόγω των ημερών!!!
Πέρασα λοιπόν κι απ τα τρίδυμα, έκανα την βόλτα μου και με κέρδισε το στητό νεανικό στήθος της Ελενας που δεν το συναντάς εύκολα ούτε στην πιάτσα των έφηβων μαθητριών, η τσατσά επέμενε ότι είναι πολύ καλή κοπέλα στην δουλειά της, όλοι φεύγουν ευχαρηστιμένοι , δεν διάβασα και εδώ τα προηγούμενα σχόλια οπότε απέσπασε το 50αρικο και μπήκα για ντουζ.
Ήρθε μετά απο λίγο το μωρό, χαιρέτησε άφησε το τζελ στην άκρη του κρεβατιού και κάτι θυμηθηκε και βγήκε για 2-3 λεπτά απ το δωματιο...............όταν γύρισε ξάπλωσε για ελεύθερο στοματικό, με το δεξί χέρι να κλείνει το στήθος μ αποτέλεσμα να μην μπορώ να το αγγίξω, να πέρνει σωστή στάση προς το τελος της πίπας και να πιάνουμε τα επιθυμητά επίπεδα!!!! Περναμε σε καβάλημα απο μέρους της για λίγα λεπτά, μετά πισοκολλητό με περίεργο άνοιγμα των ποδιών που δεν με βόλευε τόσο και κλείσαμε με ιεραποστολικό...........η αδιαφορία της ήταν χαρακτηριστική σε βαθμό που δεν μπορουσα να τελειώσω, γι αυτό την παρότρινα να ξαναρχίσει στοματικό!!!! ¨Οτι δεν μπορουσε να αποφύγει πήγε να το απολαύσει, όσο μπορουσε να προσποιηθεί μέχρι που ήρθε το τέλος από μενα με μαλακία............ δεν ήθελα να μανουριάσω χονιάρες ημέρες, ούτε να την καψω ως αναποτελεσματική γι αυτό λεω να ξαναπεράσω καποια στιγμη αν την βρω σε καλύτερη ημέρα και αν διορθώσω την βαθμολογία της............ ίσως να είναι και θεμα χημείας και άλλοι να περνανε τέλεια μαζί της!!! Ελπίζω να βοηθήσω τους περισσότερους και εύχομαι καλές ερωτικές στιγμες!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2023
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιουλ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
458
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 toymoii, pasok, Elganador και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιανουαρίου, 2023
Η κοπέλα είναι φόλα.γενικα ότι κάνει αδιάφορο πάρα πολλά άτομα έγραψαν κακή κριτική, μόνο ένα παλικάρι είπε ότι μετά από 6-7 φορές ξεκίνησε και ξεκουμπονοταν αν δεν μπορούν τα κορίτσια να αλλάξουν επάγγελμα δεν έχουμε λεφτά για πέταμα
review reaction 2 review reaction 1 SEXTYRHOON, laskos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1