Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 32 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Στο μαγαζί "Black Angels" πήγα πρώτη φορά. Ήταν μία ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά την Αλεξάνδρα που την είχα εντοπίσει από αναζήτηση στο Διαδίκτυο όπου ανέφερε τις κοπέλες με τις φωτογραφίες τους, τις μέρες και ώρες που εργάζονταν καθώς και το μαγαζί που δούλευαν. Έτσι λοιπόν, γύρω στο μεσημεράκι της Παρασκευής, πέρασα από τον εν λόγω οίκο για να δώ αν πράγματι, ευσταθούν οι πληροφορίες για το id της Αλεξάνδρας. Η τσατσά, ευγενικότατη, με καλησπερίζει και μου ανακοινώνει τη παρουσία της Αλεξάνδρας. Βγαίνει η κοπέλα στο σαλόνι και με ένα νεύμα στη τσατσά, της λέω "θα περάσω"!

Πληρώνω το πορνοπαράβολο με τις αντίστοιχες υπηρεσίες που ζήτησα (ελεύθερο στοματικό και γλείψιμο στη κοπέλα) και μπαίνω στο δωμάτιο. Μετά από ένα σύντομο φρεσκάρισμα, μπαίνει η κοπέλα. Η Αλεξάνδρα είναι από τη Κύπρο μας, είναι 28 χρονών, έχει καστανόξανθα σπαστά μακρυά μαλλιά, γύρω στο 1,65 με 1,70 το ύψος της (αφαιρώντας τα ψηλοτάκουνα) βυζί Νο 4 ή Νο5 (βυζάρες) και διαθέτει μία τουρλωτή κολάρα που τη τονίζει ιδιαίτερα με το περπάτημά της.

Αφού είπαμε κανα δύο μαλακιούλες για να γνωριστούμε, ξεκινήσαμε με εκατέρωθεν φιλιά! Φιλιά δίνει, αλλά βάζει έναν ιδιότυπο "κόφτη" στα γλωσσόφιλα. Εγώ είμαι λάτρης του γλωσσόφιλου και παρατήρησα ότι με πίεση από τη πλευρά μου, ενέδιδε και εκείνη, δίνοντάς μου γλωσσόφιλα από πλευράς της. Μόνο έτσι, αλλιώς απλά φιλιά...Χάιδεμα παράλληλα του πούτσου μου, που δεν άργησε καθόλου να "σηκωθεί"! Αφού έτριψα τα βυζιά της, παίζοντας και πιπιλίζοντας αλλά και ρουφώντας τα, της είπα να ξαπλώσει για να τη γλείψω! Το μουνάκι της ήταν φρεσκοξυρισμένο και καθαρό, σκέτη απόλαυση! Την έγλειφα κανα δεκάλεπτο μπορεί και τέταρτο, βγάζοντας παράλληλα κάποιες κραυγούλες ευχαρίστησης και αντιλαμβανόμενος ότι πέτυχα το σκοπό μου (την έκανα να χύσει) μιας και το σεντόνι από κάτω είχε γίνει μούσκεμα από τα υγρά της που ήταν εμφανές αυτό σαν εικόνα. Όταν τη ρώτησα στο τέλος αν της άρεσε, μου είπε ότι ήμουν πάρα πολύ καλός και ότι ξέρω που θα γλείψω και πως. Στο ερώτημα, τι βαθμό θα μου έβαζε με άριστα το 10, μου είπε "μόνο 10"! Μετά, ε΄γινε αλλαγή "έδρας" και αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Ξαπλωμένος εγώ, επιδόθηκε σε μία ακα πίπα που μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις διότι είχε απ' όλα: βαθιά πίπα, υγρή πίπα, ανεβοκατεβάσματα, περάσματα από το κεφάλι του πέους οπότε με όλα αυτά τα τεχνικά, ήρθε το "τέλος" και έχυσα στο στόμα της όπου δε τα κατάπιε, αλλά τα έφτυσε στο νιπτήρα. Λίγη κουβεντούλα στο τέλος (πόσο καιρό είναι στη πόλη, αν της αρέσει κλπ) και μετά αποχώρησε.

Η Αλεξάνδρα συνδυάζει ένα πακέτο από κορίτσι της διπλανής πόρτας, ένα κορίτσι που θα μπορούσε άνετα να είναι η σχέση του καθενός μας με ένα κορίτσι που μπορεί να διαθέτει και στοιχεία έκφυλα και πουτανιάς ταυτόχρονα.

Υ.Γ. Στη βαθμολογία πιο πάνω, αξιολόγησα με 10 τη συμπεριφορά της τσατσάς. Εξηγώ, το γιατί: Όταν τη πλήρωσα και της ανέφερα για το γλείψιμο και ότι μου αρέσει γενικά να γλείφω μουνιά, χαμογέλασε πονηρά και μου είπε με νόημα "Καλά, τώρα, μη πατα΄ς στο ευαίσθητο σημείο μου, έχουμε και εμείς "καρδιά"! Με την απάντηση αυτή, γέλασα από μέσα μου μη περιμένοντας τέτοια αντίδραση από με΄ρους της. Ήταν κάτι αυθόρμητο αλλά και απρόβλεπτο. Αν διέθετε καλύτερη εμφάνιση, θα της πρότεινα ντουέτο με τη κοπέλα..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
5.718
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Κούλης Χρυσός, kostakios, BUT-TMAN και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιανουαρίου, 2023
Οντως πολυ δυνατη η Αλεξανδρα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1