Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 237 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλημέρα και χρόνια πολλά στην ομάδα
Εύχομαι σε όλους υγεία και όμορφες σεξουαλικές στιγμές
Χθεσινό πέρασμα απ την ροζ περιοχή της πόλης και επί της Νικηφόρου Ουρανού απογοητεύτικα γιατί δεν φαινόταν ούτε ενα φωτάκι αναμένο στις 7 το απόγευμα........... λέω παει θα γυρίζω άπραγος!!!
Απ την Φρίξου όμως και μετά φάνηκαν οι πρώτοι ενεργοί οίκοι, με καλές υπηρεσίες, τα τρίδυμα κλειστά και μπαίνω Μινωταύρου............. αλλη εικόνα, τελείως διαφορετική, στο ενα βγήκε η τσατσά στην είσοδο και έλεγε είναι πλήρης το μαγαζί να κανουμε βόλτα και μετά να ξαναπερασουμε, στα αλλα δύο η κοπέλες ήταν στο δωματιο όπως και στο συγκεκριμενο που περασα σε δεύτερο χρόνο!!
Πήγα και στα τελευταία του Ερημίτη και τελικά είπα να ξαναγυρίσω να δω τα εργαζόμενα κορίτσια που ήταν δωματιο στην πρώτη επισκεψη.
Κάθομαι στο σαλόνι του ξύλινου σπιτακίου και ήρθε κάθησε και η υπηρεσία, πιάσαμε και την μπάρλα για τις γιορτές, τα ψώνια κλπ μ αποτέλεσμα να αποσπασει την βαθμολογία μου στα άριστα ενώ σύντομα βγήκε και η Κατερίνα!!!
Με ένα χαμόγελο αστραφτερό, διάθεση να φαίνεται στα μέγιστα για την οποία ανακοινωθηκε 30 απλό, 50 ελεύθερο στοματικό, 80 πρωκτικό και κατι σε 100αρια που δεν συγκράτησα!!
Πέρασα με το πρόγραμμα των 50 ευρώ, έκανα ντουζάκι και περίμενα το κορίτσι το οποίο ακουγόταν να γελαει και να πειράζει φίλες σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στο σαλόνι!!!
Ακούω τα πορνοτάκουνα και αρχίζει να κυλά ο χρόνος μου..............μπαίνει το κορίτσι με χαμόγελα, συστεινόμαστε (Ελληνίδα είπε από Κρήτη και μικρουλα) και έρχεται στο κρεβατι!!!
Εχει τατουάζ στο σώμα όπως στην λεκανη για να μας το προβάλει στο πισοκολλητό, στο αριστερό στήθος το οποίο είναι 2αρι στητό λόγο ηλικίας.
Ξεκινάει ένα γυμνό τσιμπούκι με αρχικό περασμα απ τα αρχίδια και συνεχεια με βογκιτά και υποψία απόλαυσης, με αρκετή διάρκεια μέχρι και υποψίας ότι θα με τελειώσει με το στόμα!!!
Με καλεί σε ιεαροποστολικό με καλή αίσθηση της διείσδησης , συμμετοχή και σπροξίματα απ το κορίτσι για να φτάσουμε σε δυνατους ρυθμούς, γύρισμα σε πισοκολλητό και πλάγια για λίγο ενώ ζήτησα να με τελιώσει με το στόμα!!!
Εδώ ξεσκόνησε και την άριστη βαθμολογία της, έγλειφε αρχίδια και έφτανε μεχρι το κεφάλι για να το βυθίζει όλο στο στόμα, συμμετοχή και "υπομονή" μέχρι που με κορύφωσε και έσκειψε να τα παρει στο στόμα!!! Πληθυκαμε δόσαμε ευχές για το νέο έτος και της είπα ότι είναι υπέροχη@@@
Μακάρι να έχουμε και αλλες τέτοιες επισκέψεις το 2023 και να διαβάσουν και μερικές πιο ντίβες ποια είναι τα μυστικά για να γίνουν επαγγελματίες και όχι διεκπαιρώτριες του αγοραίου έρωτα!!
Χρόνια πολλά μίστες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 31, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιουλ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
453
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Κούλης Χρυσός, Elganador, company of heroes tho και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2023
Όντως τώρα τα παίρνει στο στόμα με ένα πενηντάρικο;
Καλή περίπτωση ακούγεται
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1