Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 255 10
Sex Studio
267807
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Την Νταίανα την είχα πάρει μια φορά στην Φυλής τον χειμώνα
Τότε είχα περάσει πολύ καλά και μου έκανε εντυπωση οτί ήταν εξυπηρετικότατη, καθώς και το ότι έκαν πολύ καλά (με δική της πρωτοβουλία) πολύ καλή καβάλα στο αλογάκι.
Εκτοτε δεν την ξανατίμησα ωσπου την πέτυχα στο στούντιο.
Το στούντιο Γκέισα είναι πεντακάθαρο και η υπηρεσία πάντα ευγενική.
Θυμομουν οτι είχα περάσει καλά και με την Νταίνα και λέω δεν γαμιεται, ας δώσω 50 ευρώ να την τιμήσω και εδώ...αμ δε...
Η Νταιάνα είναι Βουλγάρα 40αρα μιλφ,α δύνατην με μικρό στητό στήθος και κορμί έφηβης γυνάικας.
Δυστυχώς στο δωμάτιο ψιλοξενέρωσα με την πάρτη της όμως...
Τα έκανε όλα μηχανικά, και γενικά δεν είχε καθόλου διάθεση...
Ισως να επεσα σε κακή μερα, αλλά ρε γαμώτο το στούντιο άδειο ήταν και δεν βάραγε και κανένα κουδούνι όσο ήμουν στο δωμάτιο.
Κρίμα γιατί στο μπυρδέλο με τα 20 ευρώ έκανε πάρα πολύ καλή περιποιηση και τώρα στο στούντιο με τα 50+ ευρώ κάνει αγγαρεία..
Τότε είχα περάσει πολύ καλά και μου έκανε εντυπωση οτί ήταν εξυπηρετικότατη, καθώς και το ότι έκαν πολύ καλά (με δική της πρωτοβουλία) πολύ καλή καβάλα στο αλογάκι.
Εκτοτε δεν την ξανατίμησα ωσπου την πέτυχα στο στούντιο.
Το στούντιο Γκέισα είναι πεντακάθαρο και η υπηρεσία πάντα ευγενική.
Θυμομουν οτι είχα περάσει καλά και με την Νταίνα και λέω δεν γαμιεται, ας δώσω 50 ευρώ να την τιμήσω και εδώ...αμ δε...
Η Νταιάνα είναι Βουλγάρα 40αρα μιλφ,α δύνατην με μικρό στητό στήθος και κορμί έφηβης γυνάικας.
Δυστυχώς στο δωμάτιο ψιλοξενέρωσα με την πάρτη της όμως...
Τα έκανε όλα μηχανικά, και γενικά δεν είχε καθόλου διάθεση...
Ισως να επεσα σε κακή μερα, αλλά ρε γαμώτο το στούντιο άδειο ήταν και δεν βάραγε και κανένα κουδούνι όσο ήμουν στο δωμάτιο.
Κρίμα γιατί στο μπυρδέλο με τα 20 ευρώ έκανε πάρα πολύ καλή περιποιηση και τώρα στο στούντιο με τα 50+ ευρώ κάνει αγγαρεία..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2009
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού