Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 32 10
Sex Studio 118552
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Thalia ειναι ενα νεαρο μελαχρινο πιπινι εκ του Μεντεγιν με στεγνο μοντελε σωμα μετριου αναστηματος γυρω στο 1.70 , μικρα βυζακια μεγεθους Α με πολυ μικρες ρωγιτσες , ωραιος κωλαρινος ελαφρως πεταχτουλης κ ωραια συμμετρικα ποδια , λεπτο σκαρι οχι σκινυ ομως , περιποιημενα ακρα κ καθαρο ξυρισμενο μουνακι με μικρα μουνοχειλα . Μετριο προσωπο εκ του συνεγγυς ( στο σαλονι φαινοταν καλυτερο ) που τρωγεται ομως με σιδερακια στα δοντια . Ευχαριστο κοριτσι με ωραιο χαμογελο κ θετικη διαθεση απο το σαλοναρισμα και καθολη τη διαρκεια

Μολις εισηλθε στο δωματιο χαμογελαστη αφου της κατεβασα το διχτυωτο που φορουσε , πιπιλισα τις μικρες ρωγιτσες της με μανια κ τη γυρισα με πλατη στα ορθια περνωντας το πουτσο μου αναμεσα στα κωλομερια μεσα απο το στρινγκ φιλωντας την εντονα στο λαιμο . Το μωρο ηταν δεκτικο , ανταπεξερχοταν κ αφηνε παιχνιδι , ακολουθησε πολυ συντομη ρηχη ατεχνη πιπουλα αφου μου επιασε τη σηκωμενη σημαια σα λεβιε ταχυτητων ( πηγε να με πιασει νευρικο γελιο εκει ) και την εστησα για το κυριως μενου . 4 στασεις , ιεραποστολικο , στα 4 , μπρουμυτα κ πλαγιαστα οπου και τελειωσα στο λαστιχο. Κοπανησα αρκετη ωρα γτ ηθελα να χορτασω το μουνακι της , οσο του λειπε σε τεχνη κ πουτανια , τα ειχε περισσια σε ναζι κ ορεξη οποτε το αντισταθμισε .

Μειον στο σεξακι οτι ειχε αρκετο τζελ πριν μπει στο δωματιο , στα 4 ειδικα με ενοχλησε αυτο , με κλειστα ποδια μπρουμυτα κ πλαγιαστα καλυτερη η αισθηση . Επισης μειον τα πολυ μικρα στηθακια ( ασακια καθαρα ), οι αυστηρως τοποθετημενοι βυζολατρες δυσκολα να της δωσετε εισιτηριο , η ιδια μου τονισε οτι θελει να τα αυξησει . Να πω οτι δαχτυλακι δε δοκιμασα αλλα θεωρω ηταν αρκετα δεκτικη κ δε θα χα θεμα .

Απο προγραμμα δε κανει καθολου ελευθερο στοματικο μου πε η τσατσα , 69 κανει ενω η ετερη Σαλομι κανει φουλ προγραμμα .

Εν ολιγοις , το τιμησε το 50αρικακι η τσαχπινα πιτσιρικα , μου θυμισε το πιπινι την Αλισα απο κασ3 με τη διαφορα οτι η Ουκρανη ειχε καλυτερο προσωπο κ βυζι ( 1,5αρι λεμονι ) ενω η κολομπιανα τη τρωει σε κωλο κ σε ορεξη να γαμηθει , πιπινομπουκιες κ οι 2 βεβαια που εχουν δρομο ακομα . Δε θα τη ξαναδω , δε τρελαθηκα καπου αλλα μου αφησε ευχαριστη γευση κ αποτιμω θετικα τη συναντηση , οσοι ειστε πιπινολατρες αξιζει σιγουρα ενα βλεφαρο

Αυτα ρε μαγκες, α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 07, 2022
Όνομα κοπέλας
Talia
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
maradona7
Γλομπεάρχης
148
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Revlimit, ThE, Johnstef και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2022
τουμπανακι το μικρο ε?
Συνηθως δουλευει με αλλη μια κοπελα συμπατριωτισα αλλα εκεινη ειναι δειχνει πολυ ξινή,
review reaction 1 maradona7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1