Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 260 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Λοιπόν παιδιά, αρχικά είμαι νέο μέλος και το σύστημα δε με αφήνει να βάζω τις βαθμολογίες που θα ήθελα, συνεπώς οι πραγματικές βαθμολογίες είναι οι ακόλουθες:
Εμφάνιση κοπέλας 7

Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7

Χώρος/καθαριότητα χώρου 9


Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 8

Σχέση αξίας/κόστους 4

Στο δια ταύτα, να πω κάτι στην αρχή για την εμφάνιση της Ρενάτας, της κοπέλας που επέλεξα, γιατί νομίζω ότι κάποιος κοιτάζοντας τις φωτο στο σάιτ έχει μια διαφορετική εικόνα (εγώ είχα πριν την δω). Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο, ο κώλος της είναι γυμνασμένος και φανταστικός και τα βυζιά της ούτε μεγάλα ούτε μικρά με μεγάλες ρώγες υπέροχες. Το μόνο αρνητικό στο σώμα της είναι ότι είναι σχετικά ψηλή για κοπέλα (εμένα μου αρέσουν οι μικροκαμωμένες, αλλά αυτό είναι απλά θέμα προτίμησης). Τώρα, στο πρόσωπό της φαίνεται η ηλικία της (είναι 30 λέει), αλλά δεν έχει άσχημο πρόσωπο. Πιστεύω ότι πριν 10-12 χρόνια θα ήταν μια όμορφη κοπέλα. Για το πρόσωπό της έβαλα και το 7, αλλιώς από εμένα θα έπαιρνε ένα 9,5 στο σώμα, στο οποίο νικάει και τη Λέυλα, η οποία όμως ντάξει, είναι θεά και πανέμορφη.
Το πρωί του Σαββάτου λοιπόν βρέθηκα με τη Ρενάτα, η οποία σαλονάρισε ωραία και η ευγενική κυρία της υποδοχής μου έδειξε το δωμάτιο. Όλα καλά μέχρι εδώ. Το μαγαζί είναι καλαίσθητο και καθαρό με μόνο αρνητικό ότι δεν έχει σφραγισμένες πετσέτες μιας χρήσης (βάλτε πετσέτες μιας χρήσης ρε παιδιά μην κολλήσουμε τίποτα). Η Ρενάτα έφτασε μόλις είχα τελειώσει το μπάνιο και αμέσως άρχισε το στοματικό. Εδώ να παρατηρήσω κάτι: Δεν ξέρω αν είναι η πολιτική του συγκεκριμένου μαγαζιού, αλλά ρε φίλε, με το πού βλέπεις τον άλλον ορμάς στο πουλί; Εγώ εντάξει, γενικά καυλώνω πανεύκολα και είμαι και μικρότερος από τον μέσο όρο εδώ μέσα, αλλά χαλαρώστε λίγο. Λίγο χαμούρεμα δεν παίζει στην αρχή; Το στοματικό ήταν καλό και μετά εγώ πήγα από πάνω της. Λοιπόν, κοπέλες μου: Δεν γίνεται με το που μπαίνεις μέσα, η άλλη να μουγκρίζει, είναι ξενερωτικό, γιατί καταλαβαίνω ότι το κάνεις ψεύτικα και νιώθω μαλάκας μετά. Όσο μεγάλο πουλί και αν έχει ο άλλος, δε γίνεται να βογγάς με το καλημέρα. Προσπάθησα όσο ήμουν από πάνω να πλησιάσω κοντά σε λαιμό και πρόσωπο, αλλά γύριζε τη μούρη αλλού. Πρέπει να καταλάβετε όσοι ασχολείστε με τον αγοραίο έρωτα ότι το σεξ δεν είναι η διείσδυση, άμα θέλω απλά να χύσω τον παίζω και μόνος μου και χωρίς να πληρώσω 50 ευρώ.
Κάποια στιγμή βγήκα γιατί ήμουν έτοιμος να χύσω, μετά συνεχίσαμε και σε κάποια φάση μου λέει "Άλλη στάση τώρα". Ρε μαλάκες, σε στούντιο μπήκα ή στο μετρό; Τελοσπάντων, την ρώτησα αν θέλει να έρθει από πάνω, πράγμα που και έκανε. Πολύ καλή και στο cowgirl, όπου και μετά από κάποια λεπτά έχυσα. Είναι προς τιμήν της που έμεινε πάνω μου, αφότου είχα χύσει και που στο τέλος μου μίλησε για 1 λεπτό (γιατί δε μιλάτε ρε οι υπόλοιπες; σε στούντιο δουλεύετε όχι σε τράπεζα). Γενικά έφυγα ευχαριστημένος, επειδή η κοπέλα αν εξαιρέσουμε τα υπερβολικά βογγητά και το διεκπεραιωτικό ύφος ήταν καλή στο σεξ και προσπάθησε να με ευχαριστήσει, ωστόσο κάτι έλειπε από όλη τη συνάντηση. Σίγουρα, το 50αρικο δεν άξιζε ούτε καν για όλη την εμπειρία. Δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο τα λεφτά ή βελτιώστε τις υπηρεσίες ή μειώστε τις τιμές. Τώρα, στο αν θα την ξανασυναντούσα, ενδεχομένως, γιατί είναι η δεύτερη πιο ωραία κοπέλα στο συγκεκριμένο στούντιο, οι υπόλοιπες θα μπορούσαν μη ειρωνικά να είναι θείες μου στην εμφάνιση και την ηλικία. Αυτά από μένα, τα λέγαμε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 03, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
4 Δεκ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
12
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, claimain, Johnstef

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2022
Εμφάνιση κοπέλας 7
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7
Σχέση αξίας/κόστους 4
Εμμμμ

Στο δια ταύτα.
Το πρωί του Σαββάτου λοιπόν βρέθηκα με τη Ρενάτα
Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο.
Το μόνο αρνητικό στο σώμα της είναι ότι είναι σχετικά ψηλή για κοπέλα (εμένα μου αρέσουν οι μικροκαμωμένες, αλλά αυτό είναι απλά θέμα προτίμησης). Money Mouth
Για το πρόσωπό της έβαλα και το 7, αλλιώς από εμένα θα έπαιρνε ένα 9,5 στο σώμα Χμμμ;
Πρέπει να καταλάβετε όσοι ασχολείστε με τον αγοραίο έρωτα ότι το σεξ δεν είναι η διείσδυση, άμα θέλω απλά να χύσω τον παίζω και μόνος μου και χωρίς να πληρώσω 50 ευρώ. Money Mouth
Είναι προς τιμήν της που έμεινε πάνω μου, αφότου είχα χύσει και που στο τέλος μου μίλησε για 1 λεπτό (γιατί δε μιλάτε ρε οι υπόλοιπες; σε στούντιο δουλεύετε όχι σε τράπεζα). Εμμμμ
Γενικά έφυγα ευχαριστημένος,
ωστόσο κάτι έλειπε από όλη τη συνάντηση.
Σίγουρα, το 50αρικο δεν άξιζε ούτε καν για όλη την εμπειρία.
Αγγελούδι

τι αστερακι εισαι εσυ ρε παιχτη ???
Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 Set_air, kosamf, claimain
04 Δεκεμβρίου, 2022
Πες τι δεν κατάλαβες να το ξαναπώ
review reaction 1 Johnstef
04 Δεκεμβρίου, 2022
Η Ρενατα εχει αρκετα θεματα με το προγραμμα της. Δε μπορει αρκετη ωρα σε μια σταση και θελει γρηγορα αλλαγη ωστε και εσυ να τελειωσεις καποια στιγμη. Και εγω οταν αυτη τη μια και μοναδικη φορα που πηγα μαζι της τα ιδια εκανε ακριβως τα ιδια.Καπου ειχα δυσανασχετησει με την ολη φαση και αρχισα να πεφτω. Ομως η καλη μου κριτικη ηταν επειδη η κοπελα το προσπαθησε αρκετα πολυ και δε με αφησε αχυστο. Λογω αυτης της συμπεριφορας και μονο εκανα την κριτικη που αξιζε.
Δεν υπηρξε δευτερη φορα ουτε θα υπαρξει ποιο πολυ λογω ηλικιας που ειναι μεγαλη και οχι 30 αλλα τριανταφευγα.

Οσο για leyla υπερτουμπανο το κοριτσι και ανετοτατα σκιζει τη ρενατα.Απλα καμια σχεση μεταξυ τους.Το ενα μπουμπουκι το αλλο μολις που ξεκινησε να μαραινεται.
05 Δεκεμβρίου, 2022
Επειδή σε ένα σχόλιο διακρίνω ειρωνική διάθεση απέναντι στον συνάδελφο @broski – και παρ’ όλο που δεν έχω γνωρίσει ακόμα τη Ρενάτα – επιτρέψτε μου δυο λόγια:
Ο συνάδελφος προφανώς είναι νέος, είναι η πρώτη του κριτική και πιθανότατα δεν έχει ακόμα το savoir faire του πράγματος. Επειδή όμως κι εγώ πρόσφατα είχα αποτυχημένη συνάντηση με στουντιοκόριτσο που ήταν όσο πιο ντεκαβλέ γίνεται και με ξενέρωσε απίστευτα, νομίζω ότι καταλαβαίνω πολύ καλά τι γράφει.
Προφανώς είναι χαρακτηριστικό δείγμα ξεπέτας το πέρασμα σκούφου πριν καλά-καλά η κοπέλα ανέβει στο κρεβάτι και πριν την ακουμπήσεις οπουδήποτε. Ακόμα και στο 20ρικο, πόσο μάλλον στο στούντιο.
Προφανώς είναι ξενερωτικό η άλλη να βγάζει εμφανώς fake φωνές και υπερβολικά βογγητά που κάνουν μπαμ ότι είναι ψεύτικα. Όταν δηλ. η δικιά μου τις προάλλες επαναλάμβανε σαν να ακούς κασέτα “yes baby, come on baby”, τι έπρεπε να κάνω; Να νιώσω ότι είμαι με τη γκόμενα που καυλώνει για πάρτη μου;
Το σεξ είναι εγκεφαλικό. Είναι η διείσδυση αλλά και τα πριν από αυτή. Η κοπέλα καλώς ή κακώς πρέπει να σε φτιάξει μέσα σε ελάχιστα λεπτά της ώρας, είναι ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζουν την καλή από την κακή επαγγελματία.
review reaction 1 kosamf, rimondi
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4