Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σημερα κατα τις 13.00 τρυγιρνουσα τη γυρω περιοχη μεχρι να βρω αυτο που θα κατεθετα [μιας και λοιπη το κοριτσι μου[μας] στη βριλισσου,μπορειτε να δειτε σε προηγουμενες κριτικες μου ποια εννοω].Αφου τα γυρισα σχεδον ολα κατεληξα στο σπυρου πατση40 .περιμενω λιγο και μολις βγηκε η ερικα επαθα την πλακα μου τι πανεμορφο αγγελακι ειναι αυτο,κοντα στα 20με22χρονων την εκανα ξανθο πλατινε ισιο μαλλι και ενα κορμακι ποιημα γυρο στο 1,60 με1,65 εκει περιπου ειμαι κι εγω οποτε και βεβαια περασα ηπεια κανα δυο ποτηρια νερο και ζητησα τουαλετα πρωτα τοσο δρομο εκανα και τοσα σκαλια ανεβοκαταιβηκα ημουν μουσκεμα στον ιδρωτα οποτε μου λεει η υπηρεσεια αν θελω να κανω ενα ντουζ οπως και εγινε μου εφεραι πετσετα και μπουρνουζι αφου τελειωσα πηγα στο δωματιο και σε κανενα δεκαλεπτο ερχεται η ερικα οσο την εβλεπα τοσο ελεγα ποσο ομορφο αγγελακι ειναι αυτο.Ξεκινισε εκεινη να μου κανει μασαζ στη πλατη και μετα μπροστα με χαιδευαι παντου μετα εκανε sex show απο πανω μου παντα, σε δυο στασειςστη συνεχεια αρχισε να τριβει το κορμακι της πανω μου και κυριως στην ζητουμενη περιοχη [τι απαλο δερματακι ηταν αυτο;]σε λιγο βαζει το προφιλακτικο και αρχιζει στοματικο πολυ καλο αλαξαμε τρεις στασεις αλλα δεν τελειωσα οποτε βοηθησε με το χερι αρκετα αλλα παλι δεν[γι'αυτο πηρα φουλ προγραμα με εκατο ευρω γιατι τα πολλα φαρμακα που περνω για λογους υγειας το κανουν αυτο, οποτε ηθελα τον περισοτερο χρονο[μονο με την κοπελα μου[μας]εχω πιο συγουρα αποτελεσματα] παντως ευχαριστηθικα παρα πολυ [βεβαια αυτο φαινετε απο τα προηγουμενα γραφομενα]και η κοπελα βοηθεισε παρα πολυ. Ερικα σε ευχαριστω γι'αυτο να εισαι παντα καλα καιευτιχισμενη οσο γινετε βεβαια.Η βαθμολογια θα ηταν συγουρα πολυ ψιλη αλλα δεν εχω συμπληρωση τις πεντε απο τοτε που βαλανε τον ορο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2009
Όνομα κοπέλας
Έρικα
Υπηρεσίες
Μέλος
32
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια