Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 369886
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκεψη χτεσινοβραδυνη προς το ξημερωμα . Παρκινγκ,τσατσαδες και τα λοιπα ειναι περιτα να τα γραψω,τα ξερετε ολοι , ειναι μια χαρα . Κοπελα η Μελινα . Τι κοπελα δηλαδη , κοπελαρα με τα ολα της . Σωμα με τις καινουργιες βυζαρες αψογο, προσωπο με αριστα το δεκα παιρνει ογδοντα, μαυρισμενη παντου, κωλαρα στητη, ημουνα σιγουρος πως δεν θα αντεχα παραπανω απο κανα τεταρτο αλλα πηρα το σουπερ προγραμα για να εχουμε ωρα να γουσταρουμε, χωρια δε που τετοιο λωκο αμα σου τον προσφερουνε πρεπει να εισαι πολυ μαλακας για να πεις οχι. Η κοπελια μπουκαρε στο δωματιο φορωντας μοναχα το μπειμπυ ντολ της οπως το λεγαμε τα αρχαια χρονια και με ηρεμες απαλες κινησεις κουρνιασε διπλα μου, πραμα που με χαλαρωσε και μενα, αισθανθικα πιο ανετα και κρατησε παραπανω το πανυγηρι. Πιπα πολυ καλη αλλα ερασιτεχνικη, εχω την εντυπωση πως το εκανε γιατι ετσι ειδε πως μου αρεσει, γλυψιματα παντου, τις φρεσκιες τις βιζαρες δεν τις χουφτωσα οπως θα ηθελα , δεν τις χορτασα, οχι γιατι δεν με αφησε αλλα γιατι αμα ξεκινησουμε ετσι θα το ξεπατωσουμε το κοριτσι. Καβαλησε πανω μου αλλα δεν γουσταρα ετσι και την εβαλα σε ιεραποστολικο για να χαζευω τα βυζια της να κουνιουνται, μετα το γυρισαμε σε πισοκολητο, οπου και πεφτανε τα γερα χουφτωματα, χαζευοντας την τρυπουλα που θα γεμιζε το καβλι μου εντος ολιγου. Ετσι και εγινε. Αλοιφουλα και περαστε κοσμε.Δεν αντεξα ουτε πεντε λεπτα να σφυροκοπαω το τρυπιδι της, αφησα το προιον εντος της καποτας, απολυτα ευχαριστημενος. Ματια σαν τα δικα της δεν υπαρχουν μαγκες. θεωρω πως ειναι απο τα πλεον δυνατα χαρτια της πιατσας . Το κακο ειναι πως για να φχαριστηθεις γαμησι μαζι της θα πρεπει να την κλεισεις για καμμια ωρα, πραγμα που δεν παιζει με την καμμια . επαναληψη λιαν συντομως .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2009
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού