Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 33 10
Sex Studio
102622
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η Νάστια είναι περίπου 35 ετών και έχει καταγωγή από την Ουκρανία. Έχει μέτριο ανάστημα, είναι μελαχρινή, έχει μέτριο πρόσωπο, μεσαία κιλά
και συμπαθητικό βυζάκι και κωλαράκι. Πέρασα 1η φορά με το παράβολο των 40 ευρώ για το απλό πρόγραμμα. Εμφανισιακά είναι καλύτερη
από τις φωτογραφίες της άλλης σελίδας. Η κοπέλα επειδή είναι μήνες εδώ γνωρίζει κάποια σπαστά Ελληνικά ενώ μέσα στο δωμάτιο μιλάει
και την ελληνική και τη γλώσσα της. Αρχίσαμε με πίπα, μετά ανέβηκε αυτή από πάνω και ύστερα ανέβηκα εγώ από πάνω. Το τέλος ήρθε με φραπέ.
Λίγο πριν το τέλος ανέφερε ότι τελειώνει ο χρόνος. Ήταν ομιλητική και είχε καλή διάθεση σε όλη τη διάρκεια του 10-15λεπτου.
Λογικά θα την ξανατιμήσω. Όσοι ενδιαφέρονται και δελεάστηκαν από αυτά που άκουσαν ας δοκιμάσουν.
και συμπαθητικό βυζάκι και κωλαράκι. Πέρασα 1η φορά με το παράβολο των 40 ευρώ για το απλό πρόγραμμα. Εμφανισιακά είναι καλύτερη
από τις φωτογραφίες της άλλης σελίδας. Η κοπέλα επειδή είναι μήνες εδώ γνωρίζει κάποια σπαστά Ελληνικά ενώ μέσα στο δωμάτιο μιλάει
και την ελληνική και τη γλώσσα της. Αρχίσαμε με πίπα, μετά ανέβηκε αυτή από πάνω και ύστερα ανέβηκα εγώ από πάνω. Το τέλος ήρθε με φραπέ.
Λίγο πριν το τέλος ανέφερε ότι τελειώνει ο χρόνος. Ήταν ομιλητική και είχε καλή διάθεση σε όλη τη διάρκεια του 10-15λεπτου.
Λογικά θα την ξανατιμήσω. Όσοι ενδιαφέρονται και δελεάστηκαν από αυτά που άκουσαν ας δοκιμάσουν.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νάστια
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2022
Εδωσες 40 για απλο και σου εκανε σχολιο για τον χρονο? Εχουμε ξεφυγει για τα καλα μου φαινεται...
Blastbeat208
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1