Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 157 10
Sex Studio 173353
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σήμερα κατά τις 21:00 επισκέυθηκα το συγκεκριμένο σπιτάκι! Η milf Μάρθα γύρω στα 32(σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσάς). Πήρα πρόγραμμα των 40Ε και ορμάω στο δωμάτιο! Μετά από λίγο μπαίνει και η Μάρθα..ξανθιά, σχετικά ψηλή με ωραίο σώμα και σιλικονάτο στήθος, λίγο σκληρό αλλά ωραίο. Είχε πάει διακοπές Κρήτη κι έτσι μιλήσαμε λίγο γιατί τυχαίνει να μαι κι εγω απο εκεί. Την Μάρθα την είχα ξαναπάρει πέρσυ το καλοκαίρι αλλά την είχα χάσει για ένα διάστημα...και την συνάντησα απόψε! Στο διαταύτα: Η Μάρθα δε βιάζεται καθόλου, τρίφτηκε ώρα πάνω μου, με φιλούσε και με έγλυφε στις ρώγες ενώ μιλούσαμε για άσχετα πράγματα!! Περιποιήθηκε δεόντως τα μπαλάκια μου αφού τα έγλυφε και τα ρουφούσε Χαμόγελο Περναει το προφυλακτικό και αρχίζει μια πίπα εκπληκτική! Σ'αυτον τον τομέα κατέχει PhD! Ακολούθησε στάση με αυτήν από πάνω με γυρισμένη προς τα εμένα την πλάτη και στη συνέχεια πισωκολλητό όπου και τελείωσα. Μετά που μιλήσαμε λίγο με ρωτούσε αν μπαίνω στο site μας και της απάντησα θετικά Χαμόγελο) Μάλιστα της είπα οτι θα την τιμήσω με τα σχόλια μου, όπως και κάνω άλλωστε. Η Μάρθα είναι γυναίκα που σέβεται τον πελάτη που έχει απέναντί της και ποτέ δε βιάζεται να τον ξεπετάξει. Μια πραγματική επαγγελματίας! Δυστυχώς σαν νέο μέλος δεν μπορώ να βαθμολογήσω άνω του 7.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2009
Όνομα κοπέλας
Μάρθα
Interceptor
Μέλος
5
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια