Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συντομες διακοπες και οι αστρικες μου καβλες στο ζενιθ!Απο την τριλογια του μιλφ star wars Νικη-Ζλατα-Μιλβα ηρθε η ωρα για το δευτερο επισοδειο με την Ζλατα.Επαθα ταρακουλο με την Ζλατα,ψηλο μιλφ,χαμογελαστο,με γυμνασμενο κορμι, βυζαρες συλικονατες και ωραιο κωλαρακι.Τιμη γνωριμιας (=50)και απευθειας στον θαλαμο περιπτυξεως (=δωματιο).Περιμενα λιγο και ξαφνικα ερχεται το μωωωωρο.Μου λεει διαφορα και σπασαμε οχι απλα τον παγο αλλα ορυχειο σκαψαμε.Σε αυτα που μας ενδιαφερουν ειναι πολυ καλη η γαλαξιακη μιλφογκομενα.Πιπα απλα απαιχτη,χρηση της γλωσσας,εξαφανιση του πεους μου στο στομα της και τα χερια της απλα δεν υπηρχαν.Στα μετα δεν εχω λογια!Επαναλαμβανεται το γνωστο "η μιλφ κότα εχει το ζουμι" προθυμη και δεκτικη σε ολα, διαφορες στασεις με απογειο και εκτοξευση του διαστημικου υγρου σε σταση πλαγιστη με προσβαση στα αν και συλικονατα φοβερα βυζια της.
Για αλλη μια φορα ολα τελεια, τωρα μενει να δοκιμαστει η Μιλβα, αφου μου ειπαν οτι και αυτη ειναι μιλφ.
Για αλλη μια φορα ολα τελεια, τωρα μενει να δοκιμαστει η Μιλβα, αφου μου ειπαν οτι και αυτη ειναι μιλφ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 23, 2009
Όνομα κοπέλας
Ζλάτα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού