Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 222 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 501045
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βραδάκι και τελευταία βάρδια και τσεκάρω στο πρόγραμμα την κιαρα και τις φωτό της.Λέω φοβερό μουνι δεν παίζει,διαβάζω και κριτικό συναγωνιστή και φεύγω.Εύκολο πάρκινγκ ανεβαίνω δεν κάνω σαλοναρισμα αφού ούτως ή άλλως ήταν μόνη και είχα πάει γι αυτήν.Με μικρή καθυστέρηση φτάνει η κοπέλα.νεαρά πρέπει να είναι αλλά όντως οι πολλές επεμβάσεις στο πρόσωπο μάλλον πιο κακό της έκαναν παρά καλο.Όμορφη είναι μην παρεξηγηθώ αλλά σίγουρα ήταν πιο μουναρα πριν πειραχτεί.Για το κορμι δεν εχω κάτι να πω…Άρρωστο!Τοσο αδύνατη με τόσα πιασίματα όσο πρέπει,βυζι φτιαχτό αλλά Εγω είμαι της πίσω όψης όπου ο κωλος είναι ποίημα σε συνδυασμό με την λεπτή της μέση.Στα του σοσιαλ όχι κάτι τρελό αλλά ευγενικό και ευχάριστη.Πίπα με προφυλακτικό με προσπάθεια για dt αλλά δεν την άφησα για πολυ καθώς ήθελα να μπω σαν τρελός.Την στήνω στα 4 όπου το σκέφτηκα από την στιγμή που χάζεψα με το κωλαρακι της και με αντάμειψε με ένα υπέροχο θέαμα.Αντέχει σε χαλαρούς και δυνατούς ρυθμούς με μπατσάκια και όμορφες φωνούλες από μέρους της.Ετσι ήρθε το τέλος,μέσα της,μ εκείνη να κουνάει μεσουλα,να χαϊδεύει μπάλες και να σε αδειάζει μεχρι τελευταία σταγόνα.όμορφη συνάντηση,το ίδρυμα συνεχίζει να φέρνει εντυπωσιακά κορίτσια και δεν επαναπαύεται και χαίρομαι.Μακάρι πολλα τέτοια μουνακια στο μέλλον

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 16, 2022
Όνομα κοπέλας
Kiara
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι: