Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Με την Νταρια πλεον εχω αλλη χημεια....
Ετσι λοιπον γυρνοντας απο τις διακοπες μου, δεν ηταν δυνατον να μην περασω το αγαπημενο μου, πλεον,στουντιοκοριτσο.
Παρκινγκ ακριβως εξω απο την πορτα.
Λιγη κουβεντα σε πολυ ευχαριστο κλιμα με την υπηρεσια μεχρι να ελθει το κοριτσι μας, που ηταν απασχολημενο.
Με το που βγαινει, ενα γλυυτατο χαμογελο και εγκαρδιος χαιρετισμος.
Ανανεωμενη και αρκετα μαυρισμενη μετα απο τις προσφατες ολιγοημερες διακοπες της στα Χανιά.
Περασα φυσικα. Δεν αργησε να ελθει.
Η ολη φαση εξελιχτηκε σαν να εκανα sex με την κοπελα μου.
Αλλωτε με παθος και ενταση, αλλωτε με πειραγματα, γελια και παιχνιδακια.
Προκαταρκτικα πολυ καλα, περιποισηση στα @@κια με μοναδικη μαεστρια, τελειο στοματικο.
Παμπολλες εναλλαγες στασεων.Οι εκφρασεις της και οι αναστεναγμοι της με απογειωναν.
Ευτυχως αντεξα αρκετα και ετσι οταν ηλθε το τελος ηταν η απολυτη ηδονη, τελειωνοντας στο πλουσιο στηθος της...
Συνεχισε να με πειραζει,ενω ημουν ξαπλωμενος "ανημπρος" στο κρεβατι, το διαβολακι....
Φευγοντας ενα πολυ γλυκο φιλακι στο σαλονι και ανανεωση του ραντεβου μας για το συντομοτερο δυνατον.
Δεν νομιζω να περασει και πολυς καιρός.....
Ετσι λοιπον γυρνοντας απο τις διακοπες μου, δεν ηταν δυνατον να μην περασω το αγαπημενο μου, πλεον,στουντιοκοριτσο.
Παρκινγκ ακριβως εξω απο την πορτα.
Λιγη κουβεντα σε πολυ ευχαριστο κλιμα με την υπηρεσια μεχρι να ελθει το κοριτσι μας, που ηταν απασχολημενο.
Με το που βγαινει, ενα γλυυτατο χαμογελο και εγκαρδιος χαιρετισμος.
Ανανεωμενη και αρκετα μαυρισμενη μετα απο τις προσφατες ολιγοημερες διακοπες της στα Χανιά.
Περασα φυσικα. Δεν αργησε να ελθει.
Η ολη φαση εξελιχτηκε σαν να εκανα sex με την κοπελα μου.
Αλλωτε με παθος και ενταση, αλλωτε με πειραγματα, γελια και παιχνιδακια.
Προκαταρκτικα πολυ καλα, περιποισηση στα @@κια με μοναδικη μαεστρια, τελειο στοματικο.
Παμπολλες εναλλαγες στασεων.Οι εκφρασεις της και οι αναστεναγμοι της με απογειωναν.
Ευτυχως αντεξα αρκετα και ετσι οταν ηλθε το τελος ηταν η απολυτη ηδονη, τελειωνοντας στο πλουσιο στηθος της...
Συνεχισε να με πειραζει,ενω ημουν ξαπλωμενος "ανημπρος" στο κρεβατι, το διαβολακι....
Φευγοντας ενα πολυ γλυκο φιλακι στο σαλονι και ανανεωση του ραντεβου μας για το συντομοτερο δυνατον.
Δεν νομιζω να περασει και πολυς καιρός.....
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού