Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 219 10
Sex Studio
199830
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Κυριακή απογευματάκι 23/8 κατά τις 6 είπα ακολουθώντας και εγώ τις πολύ καλές κριτικές
των υπόλοιπων συναδέλφων να κάνω μια επίσκεψη στο “διακριτικότατο” μαγαζάκι της
Σπύρου πάτση … η υποδοχή ήταν πολύ καλή και ευγενέστατη ο χώρος ζεστός αν και το
δωμάτιο ήταν κάτω του μετρίου.
Ενημερωμένος από την τσα2 ότι όντως δουλεύει η Έρικα πέρασα στο δωμάτιο έχοντας μόνο
δει φωτογραφίες της η ..ίδια ήταν απασχολημένη με πελάτη ήδη.. παίρνοντας το προγραμματάκι
Στα 70 ευρώπουλα με 69, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος από τις φωτός που έπρεπε να το
Γλύψω αυτό το μουνάκι πάση θυσία ….και μετά από 15-20 λεπτά αναμονής δικαιώθηκα.
Μόλις μπήκε στο δωμάτιο οι φωτογραφίες ξεθώριασαν στο δευτερόλεπτο και κατάλαβα
Ότι ο φωτογράφος ήταν άσχετος….. απίστευτη θεά και πολύ επαγγελματίας.
Μου έπιασε την κουβέντα για να σπάσει τον πάγο ξέροντας ότι ήταν η πρώτη μου φορά
μαζί της αφού δεν με αναγνώρισε και τρίβοντας τα βυζάκια της πάνω μου ενώ μιλούσε
κατάφερε να τον κάνει κάγκελο πριν πω κύμινο…
Χωρίς να βιάζεται έπιασε ένα σόλο κλαρίνο στην αρχή και μετά πάρκαρε το πεντακάθαρο
μουνάκι της στη γλώσσα μου για αρκετή ώρα …. φάνηκε να το απολαμβάνει γιατί έβαλε
στην άκρη το κλαρίνο και με άφησε να σολάρω με τις τρυπούλες της.
Μου χάρισε την απίστευτη θέα από το κωλαράκι της όταν έκατσε πάνω μου αργά αργά
και τον χώρεσε όλο μέσα της χωρίς την παραμικρή διάθεση να αφήσει ούτε χιλιοστό έξω.
Κοιτούσε στον καθρέφτη συνέχεια ….κάτι το οποίο με έφτιαξε απίστευτα και κρατήθηκα
να μην τελειώσω…μέχρι που μετά από κάνα δυο αλλαγές στη στάση βολεύτηκε καλά
γυρίζοντας στα 4 και παραδόθηκα χωρίς να έχω άλλη επιλογή γιατί παρά το δυνατό
σφυροκόπημα που της έριχνα η κυρία έβαζε και κόντρα για να “τον ακούει” πιο δυνατά.
Πέραν του επαγγελματισμού που τίμησε τα ευρώπουλα μέχρι σεντς σίγουρα το κατέχει
το άθλημα και το απολαμβάνει τιμώντας επίσης τον κόπο και τον ιδρώτα μας ..(ναι με ίδρωσε)
παρά το γιαπωνέζο που κρέμεται στον τοίχο… Εύγε κοπέλα μου .. θα με ξαναδείς σίγουρα.
των υπόλοιπων συναδέλφων να κάνω μια επίσκεψη στο “διακριτικότατο” μαγαζάκι της
Σπύρου πάτση … η υποδοχή ήταν πολύ καλή και ευγενέστατη ο χώρος ζεστός αν και το
δωμάτιο ήταν κάτω του μετρίου.
Ενημερωμένος από την τσα2 ότι όντως δουλεύει η Έρικα πέρασα στο δωμάτιο έχοντας μόνο
δει φωτογραφίες της η ..ίδια ήταν απασχολημένη με πελάτη ήδη.. παίρνοντας το προγραμματάκι
Στα 70 ευρώπουλα με 69, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος από τις φωτός που έπρεπε να το
Γλύψω αυτό το μουνάκι πάση θυσία ….και μετά από 15-20 λεπτά αναμονής δικαιώθηκα.
Μόλις μπήκε στο δωμάτιο οι φωτογραφίες ξεθώριασαν στο δευτερόλεπτο και κατάλαβα
Ότι ο φωτογράφος ήταν άσχετος….. απίστευτη θεά και πολύ επαγγελματίας.
Μου έπιασε την κουβέντα για να σπάσει τον πάγο ξέροντας ότι ήταν η πρώτη μου φορά
μαζί της αφού δεν με αναγνώρισε και τρίβοντας τα βυζάκια της πάνω μου ενώ μιλούσε
κατάφερε να τον κάνει κάγκελο πριν πω κύμινο…
Χωρίς να βιάζεται έπιασε ένα σόλο κλαρίνο στην αρχή και μετά πάρκαρε το πεντακάθαρο
μουνάκι της στη γλώσσα μου για αρκετή ώρα …. φάνηκε να το απολαμβάνει γιατί έβαλε
στην άκρη το κλαρίνο και με άφησε να σολάρω με τις τρυπούλες της.
Μου χάρισε την απίστευτη θέα από το κωλαράκι της όταν έκατσε πάνω μου αργά αργά
και τον χώρεσε όλο μέσα της χωρίς την παραμικρή διάθεση να αφήσει ούτε χιλιοστό έξω.
Κοιτούσε στον καθρέφτη συνέχεια ….κάτι το οποίο με έφτιαξε απίστευτα και κρατήθηκα
να μην τελειώσω…μέχρι που μετά από κάνα δυο αλλαγές στη στάση βολεύτηκε καλά
γυρίζοντας στα 4 και παραδόθηκα χωρίς να έχω άλλη επιλογή γιατί παρά το δυνατό
σφυροκόπημα που της έριχνα η κυρία έβαζε και κόντρα για να “τον ακούει” πιο δυνατά.
Πέραν του επαγγελματισμού που τίμησε τα ευρώπουλα μέχρι σεντς σίγουρα το κατέχει
το άθλημα και το απολαμβάνει τιμώντας επίσης τον κόπο και τον ιδρώτα μας ..(ναι με ίδρωσε)
παρά το γιαπωνέζο που κρέμεται στον τοίχο… Εύγε κοπέλα μου .. θα με ξαναδείς σίγουρα.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού