Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352466
Γενική βαθμολογία
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Αρχικά είχα δει από την ιστοσελίδα του συγκεκριμένου καταστήματος ότι το απόγευμα θα βρίσκεται η καλή μας Βαλέρια στην οποία έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια για να πω την αλήθεια! Έχω περάσει μαζί της ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν και σε γενικές γραμμές τα πηγαίναμε απλώς καλά, δηλαδή η εν λόγω κοπέλα ήταν πάντα ευγενική, ευχάριστη, σχετικά ευδιάθετη, όμως πάντα όλα αυτά στα όρια του τυπικού! Ωστόσο η επιμονή μου στη γλυκειά Βαλέρια δικαιώθηκε πανυγηρικότατα καθώς αυτο που μου συνέβη σήμερα μαζί της ήταν πέρα από κάθε αισιόδοξη ελπίδα! Φρόντισα και εγώ από την πλευρά μου να πάω εγκαίρως (μπορεί και να ήμουν ο πρώτος της βάρδυας της) και οι στιγμές που περάσαμε δεν περιγράφονται με λόγια - πραγματικά ούτε ζευγάρι να είμασταν! Συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι έχει χάσει κάποια κιλά (όσα χρειάζονταν) και έχει γίνει ακόμα πιο sexy παρουσία (υποκειμενική μου άποψη) πρόκειται για μια από τις πιο αξιόλογες και τίμιες προτάσεις του χώρου εδώ στην Αθήνα! Εξυπακούεται πως θα υπάρξει και συνέχεια στην όλη υπόθεση και θα σας κρατώ διαρκώς ενήμερους!
Last but not least η φιλικότατη και ευγενέστατη υπηρεσία η οποία πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για πολλές συναδέλφους της!
ΥΓ. Από ότι μου είπε, για όσους ενδιαφέρονται, εργάζεται και με το όνομα Βανέσσα - από τη Ρωσία - στη Βούρβαχη, τη Σερβίων και αλλού.
Last but not least η φιλικότατη και ευγενέστατη υπηρεσία η οποία πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για πολλές συναδέλφους της!
ΥΓ. Από ότι μου είπε, για όσους ενδιαφέρονται, εργάζεται και με το όνομα Βανέσσα - από τη Ρωσία - στη Βούρβαχη, τη Σερβίων και αλλού.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού