Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831825
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρωινες κυριακατικες καβλες και μετα απο μινι σκεψη η τυχερη που θα της έπαιρνε αποφασίστηκε να ειναι η Ευα απο το φυλής104. Δε μπορώ να πω οτι με εντυπωσίασε απο εμφάνιση αν και ειχα δει τις φωτογραφίες της ομως η γκόμενα εχει εναν αέρα star και ενα κούνημα-τσαχπινιά που σε κεντρίζει.
Μπήκα στο δωμάτιο όλο περιέργεια για το τι θα ακολουθήσει και την περίμενα αφου πριν απο εμένα πηγε σε έναν αλλο συντορφο.
Οταν ηρθε με τον τρόπο της με εκανε να νιωσω πολυ ανετα σαν να γνωριζόμασταν χρόνια ,αφου μου επιασε τη συζητηση χαιδολογόντας με απο πάνω ως κατω πριν ξεκινήσει να με σηκώνει με το τρελο τσιμπούκι της το οποίο θελοντας να το απολαυσω οσο πιο πολύ γινόταν την αφησα να το κάνει σχεδόν οριακά λιγο πριν το τέλος.
Αφου χαλάρωσα για 1 λεπτακι την εβαλα απο πάνω μου και κρατώντας την απο τα κωλομέρια και γλύφοντας τις μπαλονάρες της την καρφωνα πάνω στο πούτσο μου μεχρι που ήρθε το τέλος.
Αυτη χαλαρα αραξε μαζι μου μεχρι να πλυθω ντυθω και μουπιασε συζητηση για τις διακοπές μου και για τις δικες της που σχεδιαζει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 23, 2009
Όνομα κοπέλας
Εύα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
28 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού