Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 325 10
Sex Studio 502015
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Περασμα απο Τριγγετα 3 λιγο μετα την αρχη της βραδινης βαρδιας με σκοπο την Ευα που δουλευε μονη της . Σεξι σαλοναρισμα απο τη μικρη με χαμογελο και η ξανθια τσατσα αφου κατεβαλα το 50αρικο με παρεπεμψε στο δωματιο 3 ευθεια της σκαλας στον οροφο .

Αφου φρεσκαριστηκα μετα απο λιγο μπαινει η Ευα , μελαχρινο καβλακι με σεξι σοφιστικε γυαλι που δινει ποντους στο προσωπο ( δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο ή αξιομνημονευτο το προσωπο αλλα γλυκο νεανικο κοπελας διπλανης πορτας ) , ωραιο μπεζ σετ εσωρουχων ( μπεζ μπουστακι με δεσιμο πισω και μπραζιλιαν σλιπ με κοψιμο v ) , βυζακι 2αρι στητο σχετικα με μικρες ρωγιτσες , ελαχιστα διακριτικα τατου , μετριο αναστημα γυρω στο 1.70 , λεπτη συμμετρικα με ελαφρωωως πεταχτο κωλαρακι , δεν εχει περιττα κιλα καθολου ενω εχει σφιχτο σωματακι λογω ηλικιας και οχι γυμναστικης , ηλικια μαξ 23 .

Ξυρισμενη και καθαρη σε βαζει σε διαθεση να αφεθεις μαζι της , αν την εβλεπα εξω με το κωλαρακι της να διαγραφεται στο κολλητο τζιν και με αυτο το βυζακι και το γυαλι θα τη περναγα για φοιτητριουλα απο αυτες που θες να γαμησεις διχως 2η σκεψη . Δεν ειναι πουτανοβια ή τσοντομανα ουτε στο σεξ ουτε στην εμφανιση αλλα το σεξι νεανικο στυλακι της με τα εσωρουχα μ αρεσε καθοτι μπουχτισα γυμνοστηθες με το χαμογελο δημοσιου υπαλληλου .

Στο σεξακι τωρα τη πηγα σε gfe ρυθμους γιατι καταλαβα εκει ειναι το στοιχειο της με εξαιρεση στο τελος οπου ξαπλωμενη μπρουμυτα με κλειστα ποδια εδωσα αρκετη ενταση πριν τελειωσω στο λαστιχο . Καναμε 3 στασεις , μετρια πιπα οχι βαθια αλλα αργη και ρυθμικη με λιγο δοντι ( ελαχιστες το χουν με τη πιπα δυστυχως ) , θερμη στη συνεχεια την εσφιγγα εχοντας την απο πανω μου φιλωντας συνεχως το λαιμο της κ πισω απο το αυτι ( μου ανταπεδιδε φιλια στο λαιμο ) , οπου εδειχνε να γουσταρει και βαζοντας συνεχως δαχτυλακι που σαλιωνα στο μουνακι της . Ηταν καλη η χημεια μας απο την αρχη με τα σοσιαλ , μη τη ζορισετε , κινηθειτε σε gfe ρυθμους και δωστε της χωρο να ξεκλειδωσει .

Δε βιαστηκε καθολου , στησιματα δεν εκλεψε ουτε κοφτες εβαλε , στα 4 εφαγε λιγα μπατσακια , κραυγες αληθοφανεις χωρις υπερβολες , επαιζα ωρα με τη κλειτοριδα της στο ιεραποστολικο και αφεθηκε απνευστι μεχρι το τελος . Φανηκε απο τη διαθεση της οτι γουσταρε σεξακι ή τουλαχιστον με επεισε για αυτο και αυτο μου αρκει .

Δεν ηθελα να χυσω γρηγορα για να τη χορτασω οπερ και εγενετο , ειδικα για απλο προγραμμα δεν εχω παραπονο κανενα και θα επαναλαβω συναντηση δοθεισης της ευκαιριας εν καιρω για να δω αν μπορει να μπει στο καρνε σα στανταρακι ή απλα επεσα σε ενα καλο της βραδυ χωρις πιεση ( δεν ηρθε κανεις ενοσω ημουν στο μαγαζι ) . 2 χρονια δουλευει σε στουντιο , τους τελευταιους 7 μηνες στη συγκεκριμενη αλυσιδα και ειναι ρουμανα εκ μητρος , τα ελληνικα τα μιλαει αψογα .

Λογω συνυπαρξης με Μαλβινα ημουν επιφυλακτικος αλλα ευτυχως η μικρη δε πηρε απο τα χουγια της απαραδεκτης συναδελφισσας της .

Να πω οτι παρα την ελαφρια ζεστη λογω ισως των κλειστων παραθυρων , στο δωματιο το a/c ηταν κλειστο . Σεντονι εχριζε αλλαγης σιγουρα , τσατσα ευγενικη

Αυτα αλανια μου , καλη συνεχεια σε ολους και... α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 04, 2022
Όνομα κοπέλας
Eva
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
maradona7
Γλομπεάρχης
148
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, NeronZero, giorgiodelafuentes2 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2022
Ποση ωρα εμεινε η κοπελλα στο δωματιο ? (Με τα 50 ευρω) . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. gingos.
review reaction 1 maradona7
06 Οκτωβρίου, 2022
15' σιγουρα θα ταν φιλε μου . Δεν ειχε κοσμο καθολου ουτε οταν ηρθα ουτε οταν εφυγα βεβαια οποτε δε ξερω πως θα λειτουργουσε υπο πιεση .

Στη 2η συναντηση παντα βγαζω πιο ασφαλη συμπερασματα γτ η 1η ειναι αναγνωριστικη αλλα το 1ο τεστ το περασε , μια χαρα . Οψομεθα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2